سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

وضعیت آب و هوا در ۱۶ آبان ماه/ پایتخت بارانی می شود

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی امروز در شمال غرب و غرب کشور، بارش باران و وزش باد رخ می‌دهد و تهران فردا شب بارانی و خنک می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 06
کد خبر: ۶۵۷۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس تحلیل نقشه های پیش یابی هواشناسی امروز در بخش هایی از شمال غرب و غرب، بارش باران، رگبار و رعدوبرق و وزش باد رخ می دهد. سایر مناطق کشور جوی پایدار خواهند داشت که در شهرهای صنعتی و پرجمعیت، انتظار غبار محلی وجود دارد.

 

 شنبه و یکشنبه سامانه بارشی در سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از شمال‌ شرق و جنوب ‌غرب گسترش خواهد یافت. یکشنبه شدت بارش در سواحل مرکزی و غربی دریای خزر، خواهد بود.

 

دوشنبه هفته آتی در نواحی غرب و جنوب ‌غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی، دامنه‌های جنوبی البرز و با شدت کمتری بخش هایی از شمال غرب و سواحل غربی دریای خزر، بارانی خواهد شد.

 

 از امروز تا شنبه کاهش دما در غرب، شمال غرب و سواحل دریای خزر ۴ تا ۶ درجه خواهد بود. شنبه و یکشنبه این کاهش دما ۶ تا ۸ درجه در شمال شرق کشور رخ خواهد داد.

 

آسمان  تهران امروز قسمتی ابری همراه با غبار محلی است و فردا شب بارانی و خنک می شود. از یکشنبه وزش باد و کاهش دما در تهران رخ می دهد. 

 

ارسال نظر
آخرین اخبار