کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

بدهی کلان استقلال و پرسپولیس چگونه پرداخت شد؟

پرداخت بدهی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در دو پرونده مهم این سوال را ایجاد می کند که چه عاملی باعث حل شدن این پرونده ها شد؟
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 06
کد خبر: ۶۵۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر دو پرونده شکایتی مهم استقلال و پرسپولیس در فیفا که معضلات جدی برای سرخابی ها ایجاد کرده بود، سرانجام حل شد تا سایه سنگین این بدهی های کلان و کمرشکن از سر این دو باشگاه برداشته شود.

مشکلات به وجود آمده در پی این دو پرونده به قدری زیاد بوده که بررسی و چرایی آنها ضمن اینکه بارها به آن پرداخته شده، در این مقال نمی گنجد اما این سوال وجود دارد که چه عاملی باعث شد تا بالاخره این دو باشگاه بتوانند از پس شکایت های برانکو و شفر برآیند.

درست است که به وزارت ورزش و جوانان بابت انتصاب های صورت گرفته طی سال های اخیر و نحوه مدیریان این دوباشگاه تا کنون انتقادات جدی و به جایی وارد است اما در جایی که این وزارتخانه اقدام موثر می کند نیز نباید نادیده گرفته شود. در واقع، تمرکز راهبردی و عملیاتی معاونت ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش بر حل این مشکل، نقش ویژه ای داشت تا این دو معضل اصلی، مرتفع شود.

در پس تصمیمی که فدراسیون فوتبال با حمایت وزارت ورزش بابت ممنوعیت ورود خارجی هاگرفت، همین راهبرد و دوراندیشی وجود داشت. این قانون اگرچه مقطعی و متناسب با الزامات و شرایط روز گرفته شده اما با توجه به وضعیت اقتصادی کنونی و بی مدیریت های صورت گرفته در این دو باشگاه بابت عقد قراردادهای بی حساب و کتاب، بهترین راه برون رفت از انباشت چنین بدهی هایی به شمار می رفته است. اگر چنین تصمیمی و عزمی جدی در اجرای آن نبود، چه بسا به پرونده های شکایتی دو باشگاه در فیفا اضافه می شد. با توجه به اینکه در سال جاری قیمت ارز هم نوسان و افزایش چشم گیری داشته حضور هر بازیکن یا مربی خارجی می توانست تبعات کمرشکن تری برای دو باشگاه داشته باشد.

 

در هر صورت، پرداخت پول برانکو و شفر از اتفاقات مثبت چند وقت اخیر در استقلال و پرسپولیس است که باید آن را به فال نیک گرفت. هر چند دو باشگاه در آینده ای نزدیک باید پرونده های بودیمیر، کالدرون و استراماچونی را حل و فصل کنند تا مثل برانکو و شفر باعث بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی آنها نشود و چالش هایی دیگر نیز در راه است.

عصر شهروند

ارسال نظر