کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد

سخنان دادستان کل پنسیلوانیا درباره ادعای حقوقی ترامپ درمورد تقلب

دادستان کل ایالت پنسیلوانیا گفته ادعای حقوقی ستاد انتخاباتی رئیس‌جمهور آمریکا درباره تقلب در آرای شمارش شده در این ایالت کذب است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 07
کد خبر: ۶۵۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، «جاش شاپیرو»، دادستان کل ایالت پنسیلوانیا در مصاحبه‌ای ادعای ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا درباره غیر‌قانونی بودن و تقلب در آرای شمارش شده در این ایالت را رد کرد.

 

به نوشته وبگاه خبری «نیوز مکس»، این مقام آمریکایی گفته مطمئن است که شکایت ستاد انتخاباتی رئیس‌جمهور آمریکا تأثیری بر روند شمارش رأی‌ها در این ایالت نمی‌گذارد.

 

شاپیرو در این مصاحبه گفت: «ادعاهای حقوقی ترامپ که تعداد زیادی از آراء را با عناوین غیر‌قانونی و متقلبانه به چالش کشیده کذب است و متناسب با الگوی رفتاری این رئیس‌جمهور است.»

 

وی افزود: «ابتدا او ادعایی مطرح یا توئیتی تو‌هین‌آمیز منتشر می‌کند، سپس حامیانش به آن [ادعا] دامن می‌زنند. گاهی اوقات یک پرونده قضایی تشکیل می‌شود و هر دفعه رد می‌شود، زیرا رئیس‌جمهور (ترامپ) شواهد و مدرکی برای پشتیبانی از دروغ‌ها درباره آنچه در پنسیلوانیا رخ می‌دهد را ندارد.»

 

ستاد انتخاباتی ترامپ پیشتر با طرح شکایتی مدعی شده بودند که مقامات انتخاباتی جمهوری‌خواه اجازه نظارت بر نحوه شروع و شمارش آراء در ایالت پنسیلوانیا را نداشته‌اند.

 

این در حالی است که دادگاه ایالتی پنسیلوانیا بامداد پنجشنبه (به وقت ایران) شکایت کمپین ترامپ را رد کرد.

 

ترامپ در اظهارات خود بعد از پایان انتخابات در کشور روند برگزاری انتخابات را زیر سوال برده و شکایت‌هایی را در چند ایالت طرح کرده است.

 

وی در روز اول برگزاری انتخابات گفت که روند شمارش آرا باید متوقف شود، وی بعد از آن نیز چندین بار مدعی تقلب در انتخابات شده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار