پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار!

فقط یک هفته تا پایان اعتبار کارت های ملی قدیمی باقی است

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اینکه ۱۲ تا ۱۵ میلیون نفر هنوز کارت هوشمند ملی خود را نگرفته‌اند گفت: مهلت اعتبار کارت ملی قدیمی تا پایان سال است.افرادی که هنوز کارت هوشمند ملی خود را نگرفته‌اند تا پایان سال مهلت دارند به دفاتر پیشخوان، پست و ثبت‌احوال مراجعه کنند و برای ثبت نام کارت هوشمند ملی اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 13
کد خبر: ۶۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر ، سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اینکه ۱۲ تا ۱۵ میلیون نفر هنوز کارت هوشمند ملی خود را نگرفته‌اند گفت: مهلت اعتبار کارت ملی قدیمی تا پایان سال است.

 

سیف‌الله ابوترابی گفت: 12 تا 15 میلیون نفر از مردم هستند که در نوبت کارت ملی هوشمند بوده و تاکنون آن را نگرفته‌اند.

 

وی افزود: این افراد تا پایان سال مهلت دارند به دفاتر پیشخوان، پست و ثبت‌احوال مراجعه کنند و برای ثبت نام کارت هوشمند ملی اقدام کنند.

 

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: قرار شده کارت های کاملا ایرانی تولید و صادر شود و متقاضیان برای ثبت نام نگران دریافت کارت ملی خود نباشند چراکه این افراد پس از ثبت نام تا زمانی که کارت ملی هوشمند خود را نگرفته‌اند مشمول ابطال کارت نمی‌شوند و ثبت احوال با دستگاههای مختلف جهت استعلام مدارک آنها هماهنگی کرده است.

 

ابوترابی افزود: بنابراین اعتبار کارت ملی قدیم تا پایان سال است و باید هرچه سریعتر به دفاتر پیشخوان و دفاتر پست مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده و مراحل ثبت‌نام اقدام شود.

 

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: 47 میلیون و 200 هزار نفر ثبت نام خود را تا این لحظه تکمیل کرده، برای 44 میلیون و500 هزار نفر کارت صادر شده و بیش از 44 میلیون کارت نیز ارسال شده است.

 

وی ادامه داد: متقاضیان بدانند هزینه صدور کارت هوشمند ثابت است و گران نشده است، 20 هزار تومان واریزی به خزانه و 11 هزار تومان بابت تصویربرداری، اسکن انگشت و تحویل کارت است و بیش از این مبلغ تخلف محسوب می‌شود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار