خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

فقط یک هفته تا پایان اعتبار کارت های ملی قدیمی باقی است

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اینکه ۱۲ تا ۱۵ میلیون نفر هنوز کارت هوشمند ملی خود را نگرفته‌اند گفت: مهلت اعتبار کارت ملی قدیمی تا پایان سال است.افرادی که هنوز کارت هوشمند ملی خود را نگرفته‌اند تا پایان سال مهلت دارند به دفاتر پیشخوان، پست و ثبت‌احوال مراجعه کنند و برای ثبت نام کارت هوشمند ملی اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 13
کد خبر: ۶۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر ، سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اینکه ۱۲ تا ۱۵ میلیون نفر هنوز کارت هوشمند ملی خود را نگرفته‌اند گفت: مهلت اعتبار کارت ملی قدیمی تا پایان سال است.

 

سیف‌الله ابوترابی گفت: 12 تا 15 میلیون نفر از مردم هستند که در نوبت کارت ملی هوشمند بوده و تاکنون آن را نگرفته‌اند.

 

وی افزود: این افراد تا پایان سال مهلت دارند به دفاتر پیشخوان، پست و ثبت‌احوال مراجعه کنند و برای ثبت نام کارت هوشمند ملی اقدام کنند.

 

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: قرار شده کارت های کاملا ایرانی تولید و صادر شود و متقاضیان برای ثبت نام نگران دریافت کارت ملی خود نباشند چراکه این افراد پس از ثبت نام تا زمانی که کارت ملی هوشمند خود را نگرفته‌اند مشمول ابطال کارت نمی‌شوند و ثبت احوال با دستگاههای مختلف جهت استعلام مدارک آنها هماهنگی کرده است.

 

ابوترابی افزود: بنابراین اعتبار کارت ملی قدیم تا پایان سال است و باید هرچه سریعتر به دفاتر پیشخوان و دفاتر پست مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده و مراحل ثبت‌نام اقدام شود.

 

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: 47 میلیون و 200 هزار نفر ثبت نام خود را تا این لحظه تکمیل کرده، برای 44 میلیون و500 هزار نفر کارت صادر شده و بیش از 44 میلیون کارت نیز ارسال شده است.

 

وی ادامه داد: متقاضیان بدانند هزینه صدور کارت هوشمند ثابت است و گران نشده است، 20 هزار تومان واریزی به خزانه و 11 هزار تومان بابت تصویربرداری، اسکن انگشت و تحویل کارت است و بیش از این مبلغ تخلف محسوب می‌شود.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار