آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

وضعیت امروز بازار بورس 20 آبان

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با ثبت افت ۳هزار واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۲۱۱هزار واحد قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 10
کد خبر: ۶۶۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه 9میلیارد و 3میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر 6هزار و 39میلیارد تومان در 864هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت 3هزار و 226واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و 211هزار و 938واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید، پتروشیمی جم و پالایش نفت تهران شد و در مقابل شرکت‌های معدنی و صنعتی گل گهر، معدنی و صنعتی چادرملو و ملی صنایع مس ایران با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روزی منفی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) 843واحد، کل (هم‌وزن) 1202واحد، قیمت (هم‌وزن) 787واحد، آزاد شناور 3969واحد و شاخص‌های بازار اول و دوم به ترتیب 910 و 12181واحد افت کردند.

 

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و 315میلیون ورقه به‌ارزش 4 هزار و 212میلیارد تومان در 435هزارنوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 31واحد رشد کرد و در ارتفاع 15هزار و 515واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی سنگ‌آهن گهر زمین، پلیمر آریا ساسول و پتروشیمی زاگرس شد و در مقابل شرکت‌های سرمایه‌گذاری صبا تامین، ذوب آهن اصفهان و پتروشیمی تندگویان بیشترین اثر منفی را بر شاخص فرابورس به نام خود ثبت کردند.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار