حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

هشدار باران‌های سیل آسا در ۷ استان کشور

هشدار باران‌های سیل آسا در ۷ استان کشور کارشناس سازمان هواشناسی گفت: از فردا (پنچشنبه) تا یکشنبه کاهش دمای قابل توجه در نیمه شمالی کشور پیش‌بینی می‌شود و بیشترین بارش‌های امروز در گیلان، غرب مازندران، شرق اردبیل، شمال زنجان، خوزستان، کهگیلویه‌ و بویراحمد و شمال فارس خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 11
کد خبر: ۶۶۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «امین‌حسین نقشینه» درباره آخرین وضعیت آب‌وهوای کشور، افزود: امروز با تداوم فعالیت سامانه بارشی در غرب و دامنه‌های جنوبی البرز گستره فعالیت به شمال استان‌های فارس، بوشهر مناطقی از کرمان حتی تا شرق و شمال شرق کشور کشیده می‌شود.



وی ادامه داد: در سواحل استان های شمالی، تدوام بارش‌ها را خواهیم داشت و شدت بارش‌های امروز در گیلان، غرب مازندران، شرق اردبیل، شمال زنجان، خوزستان و شمال فارس خواهد بود.



بر این اساس هشدار بارش سیل‌آسا به ساکنان گیلان، مازندران، اردبیل، زنجان، خوزستان، کهگیلویه‌ و بویراحمد و فارس داده شده است.



نقشینه گفت: دامنه‌های بارش‌ها فردا گسترده‌تر شده و سامانه بارشی در اغلب مناطق کشور به جز استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، جنوب فارس و جنوب کرمان فعال خواهد بود.



وی ادامه داد: فردا شدت بارش‌ها در شرق اردبیل، خوزستان، کهکیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و جنوب استان‌های اصفهان و یزد پیش‌بینی شده است. در نواحی غربی خلیج فارس هم باد شدید پیش بینی می‌شود.

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: جمعه از شدت بارش در شمال غرب و غرب کاسته می‌شود، اما همچنان در سایر مناطق کشور به جز جنوب سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی بارش‌ها ادامه خواهد داشت و روز شنبه این سامانه از کشور خارج می‌شود.

نقشینه گفت: از فردا تا یکشنبه کاهش دمای قابل توجه در نیمه شمالی کشور پیش‌بینی می‌شود و بیشترین کاهش دما در استان‌های ساحلی خزر دامنه‌های جنوبی البرز به میزان ۵ تا ۸ درجه است.



وی گفت: بارش برف نیز در استان‌های فارس، اردبیل، ارتفاعات شمال غرب، شمال شرق، البرز مرکزی و زاگرس مرکزی رخ خواهد داد.



کارشناس سازمان هواشناسی افزود:باد شدید را جمعه وشنبه در شرق کشور پیش بینی می‌کنیم.



وی گفت: آسمان تهران امروز به تدریج بارانی خواهد شد و فردا باران با رعد و برق خواهد داشت./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار