پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

احیای مناسبات دیپلماتیک با ایران و ونزوئلا

احیای مناسبات دیپلماتیک با ایران و ونزوئلا رئیس‌جمهور جدید بولیوی با تاکید بر لزوم تقویت روابط با ونزوئلا و ایران، گفت که مناسبات آسیب‌دیده در زمان دولت موقت قبل را احیا و بازسازی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 12
کد خبر: ۶۶۴۹۸

دولت جدید بولیوی به ریاست «لوئیس آرسه» بامداد پنجشنبه (به وقت تهران) از تجدید روابط دیپلماتیک با تهران و کاراکاس خبر داد.

 

خبرگزاری «رویترز» در این باره نوشت که آرسه فقط ۳ روز بعد از به دست گرفتن قدرت در بولیوی، ضمن پذیرش استوارنامه‌های سفرای جدید ایران و ونزوئلا، نشان داد که قصد تغییر مسیر این کشور را دارد.

 

بر این اساس، دولت جدید بولیوی با صدور بیانیه‌ای گفت که می‌خواهد روابط دیپلماتیکی را که توسط دولت موقت قبلی به ریاست «جینین آنز» مخدوش شده و آسیب دیده بود، مجددا برقرار کند.

 

به نوشته رویترز، آرسه در صفحه شخصی خود در توئیتر با به اشتراک گذاشتن تصاویری از دریافت استوارنامه‌های سفرای جدید ایران و ونزوئلا، نوشت: «ما مناسبات دوجانبه را با هدف تقویت روابط استراتژیک به نفع مردمان خود، احیا می‌کنیم».

 

وی درباره سفیر جدید ایران نیز افزود: «آنها (ایرانی‌ها) همیشه در بولیوی مورد استقبال هستند. ما به تقویت پروژه‌های مشترک در جهت منفعت مردمان خود، ادامه می‌دهیم».

 

روز یکشنبه بود که «محمد‌ جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن سفر به بولیوی برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور منخب این کشور، با آرسه و معاون وی دیدار و گفت‌وگو کرد. 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار