کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

الیوت آبرامز: آمریکا با جمهوری اسلامی ایران مذاکره خواهد کرد

فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران مدعی شده صرف‌نظر از اینکه چه کسی رئیس‌جمهور ایالات متحده می‌شود، کشورش با ایران مذاکره خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 12
کد خبر: ۶۶۵۵۷

به گزارش راهبرد معاصر  «الیوت آبرامز» فرستاده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در مصاحبه با شبکه «بلومبرگ» مدعی شد که کشورش با جمهوری اسلامی ایران مذاکره خواهد کرد.

به نوشته وبگاه این شبکه خبری، آبرامز در این مصاحبه ادعا کرد که دولت آمریکا در دوره «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال خواهد کرد.

آبرامز در ادامه، ضمن رد کردن احتمال اقدام نظامی دولت ترامپ علیه ایران مدعی شد که راهبرد اقتصادی سیاست فشار حداکثری، «اهرم فشار عظیمی» را برای رئیس‌جمهور بعدی آمریکا فراهم آورده است.

این مقام آمریکایی در خصوص ایجاد رابطه احتمالی با جمهوری اسلامی ایران نیز مدعی شد: «صرف‌نظر از اینکه چه کسی در سال ۲۰۲۱ رئیس‌جمهور آمریکا باشد، مذاکره‌ای [با ایران] انجام خواهد گرفت».

آبرامز در خصوص امتناع دونالد ترامپ از انتقال قدرت به «جو بایدن»، نامزد دموکرات انتخابات اظهار‌نظری نکرد.

آبرامز ساعاتی پیش همچنین در مصاحبه با روزنامه سعودی «الشرق الاوسط» در خصوص چگونگی برخورد با پرونده ایران صحبت کرد.

آبرامز مدعی شده بود پس از ماه ژانویه سال ۲۰۲۱ چه رئیس‌جمهور «دونالد ترامپ» باشد یا «جو بایدن» منافع آمریکا با تغییر رئیس‌جمهور یا حزب حاکم در این کشور تغییر نخواهد کرد .

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار