روحانی: محدودیت‌ها از شنبه هفته آینده اجرا می‌شود-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

روحانی: محدودیت‌ها از شنبه هفته آینده اجرا می‌شود

رئیس جمهور اعلام کرد: محدودیت‌های جدید ضدکرونایی از اول آذرماه اجرا می‌شود و مربوط به سراسر کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 14
کد خبر: ۶۶۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور امروز در چهل و چهارمین نشست ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه محدودیت‌های جدید طی این هفته نهایی می‌شود، گفت: محدودیت‌ها از شنبه هفته آینده اجرایی می‌شود و مربوط به سراسر کشور است.

 

رئیس جمهور از اجرای طرح جامع محدودیت‌های کرونایی از اول آذرماه خبر داد و گفت:: مقررات طرح جامع محدودیت‌های کرونایی برای هر شهر به‌صورت هفتگی اعلام می‌شود.



روحانی افزود: یکی از مسایل مهم موضوع جداسازی است و برای جداسازی و قرنطینه باید فرد در مکانی قرنطینه شود و مراقبت کنیم و اگر فرد این عمل را انجام نداد باید با او برخورد کنیم چرا که مشکلات زیادی درست خواهد کرد.

 

وی با اشاره به ردیابی بیماران نیز گفت: وزارت ارتباطات در بخش ردیابی بیماران باید کمک کند و این موضوع برای ما بسیار مهم است.

 

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه ناچاریم محدودیت‌های شدیدی اعمال کنیم، افزود: اگر همان دستورالعمل‌های قبلی اجرا شود دیگر نیازی نیست محدودیت‌های شدیدتری داشته باشیم، الان در شرایطی هستیم که ناچاریم محدودیت‌های بیشتری اعمال کنیم.

 

روحانی تصریح کرد: امروز تصمیمات کلی در جلسه ستاد کرونا گرفتیم و جزئیات نهایی طرح پس از نهایی شدن از اول آذر اجرایی و عملیاتی خواهد شد و این طرح مربوط به یک استان نیست و سراسر کشور را شامل می‌شود.

 

وی با اشاره به اجرای دستورالعمل‌های جدید از اول آذرماه تاکید کرد: به صورت هفتگی شرایط هر شهر اعلام خواهد شد و متناسب با شرایط هر استان و هر شهری مقرراتی برای آن اجرا می‌شود که کلیات آن در جلسه ستاد ملی کرونا به تصویب رسیده است.

 

رئیس جمهور ادامه داد: امیدواریم این طرح بتواند کمک کند و طرحی است که اساس آن تا پایان کرونا ادامه خواهد داشت.

 

وی با تاکید بر این که مردم بزرگوار و عزیز باید باور کنند بیماری کرونا همچنان مهمان ناخوانده جامعه ماست گفت:ما در کشورمان و بسیاری از کشور‌های دنیا که شرایط مشابه ما دارند باید با این ویروس زندگی کنیم و تا پایان امسال و ممکن است در ماه‌هایی از سال آینده ما همچنان درگیر ویروس کرونا باشیم.

 

رئیس جمهور تصریح کرد: تاکنون ما به درمان یا واکسن قطعی برای مقابله با ویروس کرونا نرسیده ایم؛ هرچند که دارو‌هایی اعلام شده که ممکن است موثر باشد، اما به تشخیص پزشکان است، اما تاکنون داروی قطعی برای درمان این ویروس ساخته نشده است.

 

روحانی افزود: تا زمانی که واکسن به اندازه کافی ساخته شود و پس از تست شدن که اثر آن تا چه میزان و مدت است، باید تایید شود ما راهی جز مراقبت از خود، اقوام و خانواده‌ها و دوستان نزدیک خود نداریم، باید مراقبت کنیم و با این مراقبت پیش برویم.

 

وی تاکید کرد: در صورت اجرای همه دستورالعمل‌ها ابتلا کم خواهد شد در این صورت با تمام تمهیداتی که در نظر داریم تشخیص زود انجام می‌شود و درمان سریع‌تر خواهد بود و هدف این است که فوتی‌ها کمتر شود.


مشکلات موج جدید کرونا برای بسیاری از کشورها، دولت‌ها و مردم

رئیس جمهور اظهارداشت: متاسفانه موج جدید ویروس کرونا در سطح جهان مشکلاتی را برای بسیاری از کشورها، دولت‌ها و مردم به وجود آورده و بسیاری از دولت‌ها ناچار شدند محدودیت‌هایی را از نو افزایش دهند.

 

روحانی گفت: ما هم در هفته‌های اخیر یک بار در چهل و سه شهرستان و یکبار دیگر در ۴۶ شهرستان محدودیت‌های زیادی را ایجاد کردیم و از هفته پیش در مراکز استان‌ها نیز محدودیت دیگری ایجاد کرده ایم، مردم عزیز و بزرگوار ما کاملا لمس کنند که شرایط یک شرایطی فوق العاده‌ای است و از شرایط عادی عبور کردیم و همه باید کمک کنند تا ما بتوانیم از این مساله با کمترین ضرر عبور کنیم.

 

رئیس جمهور با اشاره به اینکه آموزش در مرحله اول در این زمینه برای ما مهم است، گفت: باید سواد سلامت مردم را بالا ببریم و مردم باید به خوبی علائم این بیماری را بدانند.

 

وی با بیان اینکه هنوز هم در جامعه ما افرادی هستند که می‌گویند من هیچ علامتی ندارم، افزود: معلوم است که آموزش کافی به مردم داده نشده است، مردم فکر می‌کنند باید تب شدید بکنند یا در یک شرایطی باشند که سرفه یا احساس کنند این بیماری به سراغ آن‌ها آمده است.

 

روحانی همچنین گفت: بنابراین در برخی از علائم و شرایط آموزش کم داده شده است و باید سطح آموزش را بالا ببریم.

 

رئیس جمهور با تاکید بر این که مردم ما باید اعتماد صددرصد به ستاد ملی کرونا و قرارگاه داشته باشند، گفت: این اعتماد هرچه کم شود به ضرر کشور است.

 

روحانی با اشاره به برخی از انتقاد‌های ناپخته در مصاحبه‌های داخلی و برخی مصاحبه‌های ضدایرانی در خارج، گفت: هرچیزی که اعتماد مردم را به ستاد ملی کرونا و قرارگاه و وزارت بهداشت و درمان کاهش دهد، به ضرر ماست.

 

رئیس جمهور افزود: ​به محض این که اعتماد کم شود، دقت مردم برای اجرای مصوبات کم می‌شود، ما باید همه مورد توجه قرار بدهیم که شیوه نامه‌ها به خوبی اجرا و عملیاتی شود.

 

روحانی همچنین گفت: دولت و همچنین آن‌هایی که دولت را یاری می‌رسانند، نیرو‌های مسلح و نهاد‌های عمومی غیردولتی باید به الزامات شیوه نامه‌ها توجه کنند.

 

رئیس جمهور ادامه داد: زمانی که ما یک شیوه نامه را اعلام می‌کنیم، این شیوه نامه دارای الزاماتی است که باید رعایت شود، همچون ماسک زدن که باید به وفور در اختیار مردم باشد با قیمت کم و مردم از آن استفاده کنند در غیر این صورت گفتن ما هیچ فایده‌ای نخواهد داشت.

 

روحانی تصریح کرد: الحمدلله برای ماسک مشکل نداریم و مشکل حل شده است و لوازم بهداشتی باید در اختیار مردم قرار داده شود که هست و الان مشکلی وجود ندارد و دولت الکترونیک باید لحظه به لحظه افزایش پیدا کند.



شرایط فوق العاده است

وی با اشاره به محدودیت‌های مختلف برای جلوگیری از گسترش کرونا گفت: شرایط فوق العاده است و بنابراین باید اول سواد سلامت مردم را بالا ببریم.



رئیس جمهور تصریح کرد: دوم اینکه مردم ما اعتماد صد درصد به ستادملی کرونا و قرارگاه داشته باشند و این اعتماد هرچقدرکم باشد به ضررکشور است.

 

وی گفت: سوم اینکه دولت و همچنین کسانی که به دولت یاری می‌رسانند به الزامات دستورالعمل‌ها توجه کنند مثلا وقتی میگوییم ماسک بزنید باید ماسک به وفور درجامعه وجودد داشته باشد.


سرعت انتقال ویروس کرونا ۹ برابر شده است

رئیس جمهور در ادامه سخنانش در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا، اظهارداشت: براساس گزارش وزارت بهداشت سرعت انتقال ویروس فعلی ۹ برابر سرعت انتقال در اسفند سال گذشته و فروردین امسال است، بنابراین باید بیشتر مراعات کنیم.

 

رئیس جمهور افزود: به خصوص کسانی که با مردم بیشتر سروکار دارند، مانند رانندگان خودرو‌های عمومی باید بیشتر رعایت کنند و این بسیار مهم است که آن‌ها سالم باشند، زیرا با مردم بیشتر سروکار دارند.

 

روحانی تصریح کرد: کیت‌های تست سریع کرونا که به بازار بیاید، بیشتر باید برای این گونه افراد استفاده شود.

 

رئیس جمهور گفت: در بیمارستان ها، مطب‌ها و فروشگاه‌ها و همچنین وسایل حمل و نقل عمومی باید مقررات بهداشتی بیشتر رعایت شود.

 

روحانی خاطرنشان کرد: در طرح جدید محدودیت‌ها که از شنبه اول آذر اجرا می‌شود، ظاهرش آن است که به سمت تعطیلات برخی مشاغل و بخش‌های فنی و آموزش خواهیم رفت، اما واقعیت آن است که می‌خواهیم به مردم هشدار دهیم که شرایط شرایط ویژه‌ای است و عادی نیست.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز چارچوب طرح مهمی را تصویب کردیم که سخنگوی ستاد آن را توضیح می‌دهد، گفت: در این چارچوب در باره بیمه و مالیات تصمیماتی گرفته شده که توضیح داده خواهد شد.

 

روحانی با بیان اینکه ما در دور اول مبارزه با کرونا با کمک یکدیگر سرافراز بیرون آمدیم، گفت: ان شاالله در این دور نیز با کمک یکدیگر سرافراز عبور خواهیم کرد.


رئیس جمهور با تاکید براینکه دولت الکترونیک باید لحظه به لحظه توسعه پیدا کند، گفت: همانطور که وزیر بهداشت تاکید می‌کند برای ما روز مهم نیست بلکه ساعت مهم است، در دولت الکترونیک هم هر چه بتوانیم کار‌ها را به فضای مجازی و دیجیتال ببریم تا مردم نیازمند تردد نباشند، باید این کار صورت گیرد.

 

وی با اشاره به خستگی کادر درمان تصریح کرد: نیرو‌های مسلح می‌توانند با کمک به کادر درمان این خستگی را کم کنند.

 

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت ضمانت اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا اظهارداشت: اگر مصوباتی داشته باشیم، اما اجرا نشود و اقلیتی به آن توجه نکنند باید با آن اقلیت برخورد شود، چون اگر برخورد نشود کل کار لنگ خواهد بود.

 


روحانی ادامه داد: یک مسئله اساسی ما رسیدن تجمع و تردد‌ها به حداقل ممکن است؛ اگر این محقق شود بسیاری از مسائل ما حل می‌شود. در برخی شهر‌ها ما مشکلاتی را پس از تجمعات غیر ضروری شاهد بودیم؛ مثل تجمع بعد از پیروزی یک تیم فوتبال و دیدیم که در آن استان در روز‌های بعد چه اتفاقی افتاد.

 

رئیس جمهور افزود: بعد از دو هفته مراجعه به بیمارستان و بعد از سه تا چهار هفته مراجع به آرامستان زیاد می‌شود؛ وقتی در شهری مثل مشهد اجتماعی درست می‌شود که حتی رنگ و بوی مذهبی هم دارد، اما غیر قانونی است مشکلاتی بوجود می‌آورد.

 

وی با تاکید بر اینکه اصل تجمع و تردد اگر ضروری نیست باید کنارگذاشته شود، تصریح کرد: موضوع بیماریابی هم حایز اهمیت است؛ ۸۰ درصد مبتلایان علامت روشنی ندارند یا علامت شان بسیار کم است؛ این بدتر است، چون علامت ندارد فکر می‌کند سالم است و به هر اجتماعی می‌رود و دیگران را مبتلا می‌کند؛ راه حل این است که تست تشخیصی را بالا ببریم.

 

رئیس جمهور گفت: وزارت بهداشت و درمان خود را برای افزایش تست آماده کرده است؛ ان شاءالله شرکت‌های دانش بنیان هم در این زمینه تلاش خواهند کرد تا کیت‌های تشخیصی که می‌تواند ما را در زمانی کوتاه به جواب برساند در اختیار قرار دهند.

ارسال نظر