انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

به دنبال رفع ابهامات طرح تامین کالاهای اساسی هستیم

به دنبال رفع ابهامات طرح تامین کالاهای اساسی هستیم سخنگوی کمیسیون برنامه مجلس با اشاره به رد طرح تامین کالای اساسی از سوی شورای نگهبان گفت: فقدان تعیُّن بودجه اجرای این طرح دلیل رد بوده ولی مجلس بر رفع ابهام اصرار داشته و باید مشکل معیشتی مردم را حل کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 15
کد خبر: ۶۶۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر محمد مهدی مفتح سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی درباره دلایل رد شدن طرح تامین کالاهای اساسی از سوی شورای نگهبان اظهار داشت: دولت متاسفانه همکاری لازم را با مجلس برای اجرای این طرح نکرد و بار مالی آن را نپذیرفت و به همین دلیل شورای نگهبان آن را تایید نکرد.

 

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره دلایل رد این طرح خاطرنشان کرد: شورای نگهبان معتقد است که تعیُّن موارد مالی و بودجه و اعتبار لازم برای اجرای این طرح بیان شود و دقیقاً جزئیات و نحوه به دست آمدن اعتبار ۳۰ هزار میلیارد تومانی مشخص باشد و دقیقا جزئیات نحوه بدست آمدن اعتبار 30 هزار میلیارد تومانی مشخص باشد و گفته شود که کدام اموال، ساختمان، شرکت و کارخانه قرار است واگذار شود.

 

مفتح گفت: چون هزینه‌های طرح تامین کالاهای اساسی کاملاً قطعی است اگر منبع و اعتبار مالی اجرا قطعی نباشد مشکل ایجاد خواهد شد؛ ظاهرا شورای نگهبان معتقد است که ۳۰ هزار میلیارد تومان از فروش کدام اموال قرار است به دست آید؟ و بر همین اساس سوالات و ابهام دارد ولی مجلس اصرار بر اجرای طرح را دارد.

 

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی می‌کوشد سوالات و ابهامات را رفع کرده و در نهایت تاییده شورای نگهبان را بگیرد زیرا برای رفع مشکلات مردم و رفع دغدغه‌های معیشتی آنان کوتاه نیامده و باید در شرایط فعلی بکوشیم بار معضلات معیشتی مردم را بکاهیم.

 

مفتح زمان بررسی بودجه شرکت‌های دولتی اظهار داشت: دولت باید طبق تکلیف قانونی، لایحه بودجه شرکت‌های دولتی را یک ماه قبل از ارائه لایحه بودجه کل کشور به مجلس بدهد تا فرصت لازم برای بررسی‌های بیشتر در این باره وجود داشته باشد.

 

وی افزود: بودجه شرکت‌های دولتی بعد از ارائه به مجلس به کمیسیون برنامه و بودجه ارجاع می‌شود تا مورد بررسی قرار گیرد.

 

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه دو سوم حجم بودجه کل کشور مربوط به شرکت‌های دولتی است تصریح کرد: در سنوات قبل به دلیل کمبود وقت، بودجه معمولاً به صورت عمیق مورد بررسی قرار نمی‌گرفت و کمتر فرصت بررسی همه جانبه آنرا داشتیم.

 

وی اظهار داشت: برای حل مشکل مجلس، دولت را مکلف کرد که حداقل یک ماه زودتر از ارائه لایحه بودجه کل کشور، بودجه شرکت‌های دولتی را به مجلس بدهد.

 

مفتح خاطرنشان کرد: هدف نمایندگان مجلس از تکلیف قانونی گذاشته شده بر عهده دولت برای ارائه لایحه بودجه شرکت‌های دولتی قبل از لایحه بودجه کل کشور به پارلمان آن است که فرصت لازم برای بررسی عمیق و جزئی وجود داشته باشد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار