درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

فرمانده سپاه: قطعا انتقام خون سردار سلیمانی را از قاتلان او خواهیم گرفت

سرلشکرسلامی در دیدار وزیر دفاع عراق با اشاره به اینکه ما قطعا انتقام خون سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را از قاتلان او خواهیم گرفت گفت: تعیین‌کننده ترین نقش را در سرنگونی داعش سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس ایفا کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 15
کد خبر: ۶۶۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه بعدازظهر امروز(یکشنبه) در دیدار جمعه عناد سعدون وزیر دفاع عراق که در ستاد فرماندهی کل سپاه صورت گرفت اظهارداشت: ما قطعا انتقام خون سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را از قاتلان او و در میدان خواهیم گرفت.

 

وی با تاکید بر اینکه این انتقام به پیگیری روند حقوقی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس ربطی ندارد ادامه داد: البته مطمئن هستیم که فرزندان عراق بزرگ هم انتقام خون سردار رشید خود شهید ابومهدی المهندس را خواهند گرفت.

 

سرلشکرسلامی افزود: بدون تردید در جهان اسلام قاطعانه ترین و تعیین کننده ترین نقش را در سقوط و سرنگونی داعش و طرح های صهیونیستی و امریکایی در منطقه، سردار حاج قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی المهندس ایفا کردند.

 

فرمانده کل سپاه گفت: شهید سلیمانی شکست داعش را از عراق آغاز کرد و عراق ابتدای طلوع خورشید سلیمانی به عنوان فرمانده جریان مقاومت بود.

 

سرلشکر سلامی افزود: طلوع اصلی او با شهادتش همراه شد و امریکایی ها نمی توانستند این درخشش را ببینند بنابراین تلاش کردند تا او را از بین ببرند.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه عراق به علت آنکه زیارتگاه ائمه اطهار(ع) در آن واقع است در قلوب ما جا دارد و آرزوی ما برای عراق، این است که کشوری آزاد، مستقل، یکپارچه، عظیم، امن و مقتدر باشد ادامه داد: از دلایل مهمی که باعث شد ما بزرگترین، قوی ترین، شجاع ترین و با تدبیرترین فرماندهان رشید خود را برای کمک به عراق، در شرایط سخت فوران داعش به این کشور اعزام کردیم، تحقق همین آرزو در عراق است.

 

فرمانده کل سپاه خطاب به وزیر دفاع عراق گفت: حتما شما بهتر از ما با حماسه های بزرگی که سردار شهید سلیمانی در سرزمین عراق و سایر بلاد اسلامی آفرید؛ آشنا هستید.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به ضرورت خروج یا اخراج امریکایی ها از این کشور ادامه داد: اخراج امریکایی ها از عراق باید طبق مصوبه های پارلمان این کشور صورت گیرد و این خواست عمومی مردم عراق است.

 

وی درباره ضرورت پیگیری حقوقی و قضایی شهادت سردار بزرگ سپاه اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و نیز سردار بزرگ عراق ابومهدی المهندس افزود: حفظ یکپارچگی، وحدت و تمامیت ارضی عراق و همکاری مشترک دو کشور برای امنیت مرزها از سیاست های ماست و داشتن عراقی بزرگ، یکپارچه، متحد، آزاد و مستقل از اراده قدرت ها آرزوی بزرگ ماست .

 

همچنین در این دیدار وزیر دفاع عراق گفت : ایران در زمان حساس حمله داعش به عراق کمک های حیاتی کرد.

 

جمعه عناد سعدون افزود: برادران ما در جمهوری اسلامی ایران ما را در مبارزه با تروریسم داعش یاری کردند و در آن زمان هر آنچه را نیاز داشتیم به ما تقدیم کردند و ما این را فراموش نمی کنیم.

 

وی گفت: در گفتگو با مقامات ایرانی به ما قول داده شد درباره امنیت مرزها و نیز امنیت عراق به ما مساعدت شود.

جمعه عناد سعدون افزود: هدف از سفر به تهران این است که روابط دوجانبه را گسترش دهیم و هر آنچه مورد نیاز ارتش عراق است از جمهوری اسلامی ایران درخواست و تهیه کنیم.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر