تکرار لفاظی‌های تروئیکای اروپایی علیه برنامه موشکی ایران-راهبرد معاصر
عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد

تکرار لفاظی‌های تروئیکای اروپایی علیه برنامه موشکی ایران

نمایندگان سه کشور موسوم به تروئیکای اروپایی در نشست شورای امنیت با موضوع اجرای قطعنامه ۲۲۳۱، به تکرار ادعاها علیه برنامه موشکی ایران پرداختند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۲۹ آذر ۱۳۹۶ - 2017 December 20
کد خبر: ۶۷
به گزارش راهبرد معاصر؛ نمایندگان آلمان، فرانسه، انگلیس و اتحادیه اروپا در نشست شورای امنیت با موضوع اجرای قطعنامه 2231 در تأیید برجام، نیکی هیلی، نماینده آمریکا را در انتقاد از برنامه موشکی ایران همراهی کردند.

هیلی در این نشست با متهم کردن ایران به «رفتارهای بی‌ثبات‌کننده» از اعضای شورای امنیت خواست ایران را بابت فعالیت‌های موشکی هدف تحریم قرار دهد. او همچنین خواستار تصویب قطعنامه‌ای برای ممنوع کردن تمامی فعالیت‌های موشک‌های بالستیک ایران شد.


«فرانسوا دلاتره»، نماینده فرانسه، فعالیت‌های موشکی ایران را منشأ «نگرانی‌های فزاینده» خواند و مدعی شد آزمایش‌های موشکی اخیر ایران و پرتاب ماهواره‌بر سمیرغبا قطعنامه 2231 شورای امنیت مغایرت دارند.


«دلاتره» علی‌رغم این ضمن اعلام حمایت کشورش از توافق هسته‌ای برجام از اقدام اخیر دولت آمریکا در عدم تأیید آن انتقاد کرد. او گفت: «برجام بایستی اجرا شود و تصمیم ایالات متحده باعث ایجاد سردرگمی‌هایی پیرامون این توافقشده‌اند.»


«ماتیو جان ریکفرات»، نماینده انگلیس ایران را به انتقال موشک به ارتش یمن برای حمله به ریاض متهم کرد و گفت که این اقدام خطر افزایش تنش‌ها و تهدید ثبات در منطقه را به همراه دارد. او همچنین از آزمایش‌های موشکی ایران هم انتقاد کرد و آن را با قطعنامه 2231، ناسازگار دانست.


«کریستوف هیوسگن»، نماینده آلمان، توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 را «موفقیتی برجسته» برای دیپلماسی خواند و بر عزم کشورش برای حفظ آن تأکید کرد. او ضمن تأکیدبر پایبندی تمامی طرف‌ها به تعهداتشان ذیل این توافق خواستار اجرای کامل و موثر قطعنامه 2231 شد.


«هیوسگن» نیز با متهم کردن ایران به انتقال سلاح برای ارتش یمن، آن را منشأ نگرانی خواند و خواستار تحقیقات مقتضی درباره آن شد. نماینده آلمان همچنین با اعلام نگرانی از فعالیت‌های موشکی ایران از این کشور خواست از انجام اقداماتی که باعث «تشدید تنش‌ها، وخاومت درگیری‌ها و تعمیقبی‌اعتمادی» می‌شود خودداری کند.

ارسال نظر
آخرین اخبار