ترخیص ٤.٢ میلیون تن مواد اولیه از گمرکها تا پایان امسال-راهبرد معاصر
سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد آخرین قیمت ارز توافقی نیما/ دلار حواله ۶۲هزار و ۷۳۲ تومان شد

ترخیص ٤.٢ میلیون تن مواد اولیه از گمرکها تا پایان امسال

وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) از ترخیص ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تن کالای مواد اولیه تا پایان امسال از گمرکها خبر داد و گفت که احتمالا ظرف یک ماه آینده بنادر از کالاهای اساسی تخلیه خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا رزم حسینی با اشاره به ترخیص ۴۰۰ هزار تن کالا مواد اولیه تاکنون، اظهار کرد: ترخیص مواد اولیه در سال جهش تولید به افزایش تولید کمک خواهد کرد.

 

وی همچنین با اشاره ترخیص ۸۰۰ هزار تن کالای اساسی تا آخر هفته گذشته، گفت: احتمالا ظرف یک ماه آینده کلیه کالاهای اساسی مانده در بنادر تخلیه خواهند شد.

 

رزم حسینی همچنین از رفع تعهد ارزی صادرکنندگانی که برای آن‌ها پرونده قضایی تشکیل شده خبر داد و گفت: واردکنندگانی که از سوی وزارت صمت اولویت بندی شدند می توانند واردات انجام دهند.

 

وی که در یک برنامه تلویزیونی سخن می گفت، درباره تامین کالای اساسی در دوران کرونا به مردم اطمینان خاطر داد.

 

گزارش گمرک ایران در ماه‌های اخیر نشان داد که حدود هشت میلیون تن کالا در گمرک و بنادر موجود است که بیش از ۳.۵ میلیون تن آن را کالای اساسی و ۳.۵ میلیون تن کالای اساسی غیر ضروری (شامل ۸۰ درصد مواد اولیه تولید) تشکیل می داد. این در حالی بود که با وجود دستورالعمل هایی که تا پیش از این برای رفع موانع ترخیص در دستور کار قرار گرفته بود، همچنان گره هایی وجود داشت که از مهمترین آنها مسایل ارزی و عدم تخصیص و تامین ارز بود.

 

اما به دنبال شدت گرفتن انتقادات و تبعات ناشی از دپوی کالاها، در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت تصمیماتی در رابطه با رفع موانع ترخیص به ویژه مشکلات ارزی اتخاذ شد که بر اساس آن صاحبان کالاهای اساسی و مواد اولیه و ماشین آلات و تجهیزات خطوط تولید می توانند از ۱۷ آبان ماه در اسرع وقت نسبت به ترخیص کالا اقدام کنند. آخرین گزارش از وضعیت ترخیص کالاها نیز از این حکایت داشت که طی ۱۰ روز گذشته ۱.۲ میلیون تن کالا از گمرک‌های کشور ترخیص شده است./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده