بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

قالیباف: تعارض منافع مشکل بازار سرمایه است

قالیباف:  تعارض منافع مشکل بازار سرمایه است رئیس مجلس بیان این که مشکلات بازار سرمایه را به برخورد قضایی نمی‌توانیم حل کنیم، تاکید کرد: تعارض منافع که در سطوح و لایه های مختلف وجود دارد مانع اصلی حل مشکلات بورس است و باید حل شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 18
کد خبر: ۶۷۲۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست مجمع عمومی فراکسیون انقلاب اسلامی با اشاره به بررسی وضعیت بازار بورس گفت: به طور کلی بازار بورس خوب باید دو ویژگی؛ قدرت نقدشوندگی و تامین سرمایه بخش های تولیدی را داشته باشد. با بررسی این دو شاخص در شرایط فعلی بازار، می توان گفت که امروز بازار بورس در مسیر درست خود نیست.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بازار سرمایه، بازار منحصربه فردی برای کشور محسوب می شود، گفت: این بازار با سه بازار دیگر قابل قیاس نیست، بازار سرمایه به این دلیل منحصربه فرد است که ما باید با استفاده از آن خود را از بانک محوری نجات داده و نبود سرمایه گذاری های خارجی در اقتصاد کشور را از این بخش جبران کنیم.

 

وی ادامه داد: دشمن اصلی ما آمریکاست، حال رهبر معظم انقلاب بارها فرمونده اند که راه مبارزه با آمریکا تنها کار است و کار است و کار. از این رو باید برای پیشرفت و توسعه کشور کار کنیم. حال دشمن اصلی کار، نظام بروکراسی است که متاسفانه این مسئله همانند یک اسب سرکش شده که در کنترل هیچکس نیست.

 

قالیباف با اشاره به شفافیت بازار سرمایه در کشور، افزود: این بازار بسیار شفاف بوده و سیستم بروکراسی در آن وجود ندارد. از طرفی این سوال مطرح می شود که آیا مشکلات بازار بورس را باید با برخورد قضایی حل کنیم؛ هرگز. زیرا در سازوکار درونی بورس برقراری نظم وجود دارد و آنقدر این بازار شفاف است که متخلف را تنبیه می کند.

 

رئیس قوه مقننه کشور ادامه داد: نکته قابل تأمل اینکه با شفافیتی که در این بازار وجود دارد، چرا هنوز مشکلات این حوزه حل نشده است؟ در پاسخ باید گفت که تعارض منافع که در سطوح و لایه های مختلف وجود دارد.


وی گفت: در دو دهه قبل سهام عدالت یک ذخیره برای انقلاب بود که در مقطع فعلی بخشی از مشکلات اقشار ضعیف را رفع کرد، حال ما در بازار بورس می توانیم سرمایه های آنها را حفظ کنیم که این صدها برابر از کمک های بلاعوض بهتر و بالاتر است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و رویکرد رئیس جمهور منتخب این کشور در قبال ایران بیان کرد: مطمئن باشید که رویکرد آمریکا در قبال ایران با تغییر رئیس جمهور این کشور عوض نخواهد شد، از این رو برای تغییر رویکرد آمریکا باید نگاهمان در جهت تقویت داخل باشد، امروز این ظرفیت در کشور وجود دارد و قطعاً بدون تولید قدرت و پیشرفت در حوزه اقتصادی به عنوان اولویت اول، این تغییر امکانپذیر نیست./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار