واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

کشتار مسلمانان در نیوزلند/ قاتل عاشق ترامپ بود

امروز نیوزلند شاهد اقدام تروریستی علیه مسلمانان این کشور بود. برنتون تارانت، عامل این کشتار وحشیانه در صفحه شخصی خود در توئیتر به ترامپ ابراز علاقه کرده بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 15
کد خبر: ۶۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ امروز نیوزلند شاهد اقدام تروریستی یک اسلام ستیز علیه مسلمانان این کشور بود. نخست وزیر اعلام کرد در این حمله تروریستی حداقل 40 نفر کشته و 20 نفر مجروح شدند تعداد دقیق مهاجمان هنوز مشخص نیست ولی به دو مسجد به صورت همزمان حمله شده است.

 

نخست‌وزیر نیوزلند با محکوم کردن حمله تروریستی به مسلمانان، گفت این یکی از سیاه‌ترین روزهای این کشور بود.نخست‌وزیر استرالیا نیز اعلام کرد یکی از ضاربان این حمله تررویستی، استرالیایی بوده است. پلیس نیوزلند از بازداشت 4 مظنون مرتبط با این حمله تروریستی خبر داد که 3 نفر از آنها مرد و یک نفر زن است. پلیس می‌گوید که چندین خودروی بمب‌گذاری‌شده را در نزدیک دو مسجد یافته که مشغول خنثی‌سازی آنهاست.

 

بعد از اعلام وضعیت منع آمد و شد در شهر کریستچرچ، ساختمان‌های نزدیک به محل‌های حادثه تخلیه شد. حدود دویست نفر در حال ادای نماز جمعه در این دو مسجد بودند که تروریست‌ها به سمت آنها آتش گشودند.

 

علاقه قاتل مسلمانان مسجد نیوزیلند به ترامپ و قاتل نروژی

 

"برنتون تارانت" که بعدازظهر جمعه با حمله به مسجد نور نیوزیلند ده‌ها مسلمان را به قتل رساند مانیفستی در توئیتر منتشر کرده که نشان می‌دهد از آندرس برویک نروژی که در سال 2011 میلادی 77 نفر را در اسلو قتل عام کرد الهام گرفته و در ضمن علاقه شدیدی به دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دارد.وی که عقایدی نژادپرستانه و اسلام‌ستیزانه دارد تاکید کرده از مسلمانان و کسانی که به دین اسلام گرویده‌اند بیزار است.

 

به گفته این قاتل استرالیایی وی این حمله را از دو سال قبل طراحی کرده بود و تصمیم به حمله به مسجد نور را سه ماه قبل گرفت.تارانت همچنین تاکید کرده از حامیان دونالد ترامپ به عنوان "نماد بازیابی هویت سفیدپوستان" است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار