پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

تمدید مجوز اقامت ⁧ایرانیان‬⁩ محور گفت‌وگوی سفیر ایران با دیپلمات پرتغالی

سفیر ایران در دیدار با مدیرکل کنسولی وزارت خارجه پرتغال درباره تاخیر در تمدید مجوز اقامت ⁧ایرانیان‬⁩ مقیم، روند صدور روادید و امکان همکاری دو کشور در زمینه ⁧‫معاضدت قضایی‬⁩ و ⁧‫استرداد مجرمان‬⁩ گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 19
کد خبر: ۶۷۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر مرتضی دامن پاک جامی سفیر جمهوری اسلامی ایران در لیسبون با مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه پرتغال دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی درباره دیدارش با این مقام پرتغالی در صفحه توئیترش نوشت: در ملاقات با مدیرکل کنسولی وزارت خارجه ⁧‫پرتغال‬⁩، موضوعات مختلف ⁧‫کنسولی‬⁩ از جمله تاخیر در تمدید مجوز اقامت ⁧ایرانیان‬⁩ مقیم به دلیل پاندمی ⁧‫کرونا‬⁩، روند صدور ویزای ایرانیان توسط سفارت پرتغال در ⁧‫تهران‬⁩، امکان همکاری دو کشور در زمینه ⁧‫معاضدت قضایی‬⁩ و ⁧‫استرداد مجرمان‬⁩ مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

گفتنی است در پی شیوع ویروس کرونا تعدادی از هموطنان ایرانی در خارج از کشور به ویژه برخی از دانشجویان مشغول به تحصیل در این کشورها که در دوران  شیوع کرونا به ایران بازگشته بودند، با مشکل تمدید روادید و بازگشت به کشورهای محل اقامت و تحصیل مواجه شده‌اند. در این راستا وزارت امور خارجه و سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور در رایزنی با مقامات ذیربط در این کشورها تلاش هایی را برای رفع این مشکلات انجام داده‌اند.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار