کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

تمدید مجوز اقامت ⁧ایرانیان‬⁩ محور گفت‌وگوی سفیر ایران با دیپلمات پرتغالی

سفیر ایران در دیدار با مدیرکل کنسولی وزارت خارجه پرتغال درباره تاخیر در تمدید مجوز اقامت ⁧ایرانیان‬⁩ مقیم، روند صدور روادید و امکان همکاری دو کشور در زمینه ⁧‫معاضدت قضایی‬⁩ و ⁧‫استرداد مجرمان‬⁩ گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 19
کد خبر: ۶۷۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر مرتضی دامن پاک جامی سفیر جمهوری اسلامی ایران در لیسبون با مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه پرتغال دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی درباره دیدارش با این مقام پرتغالی در صفحه توئیترش نوشت: در ملاقات با مدیرکل کنسولی وزارت خارجه ⁧‫پرتغال‬⁩، موضوعات مختلف ⁧‫کنسولی‬⁩ از جمله تاخیر در تمدید مجوز اقامت ⁧ایرانیان‬⁩ مقیم به دلیل پاندمی ⁧‫کرونا‬⁩، روند صدور ویزای ایرانیان توسط سفارت پرتغال در ⁧‫تهران‬⁩، امکان همکاری دو کشور در زمینه ⁧‫معاضدت قضایی‬⁩ و ⁧‫استرداد مجرمان‬⁩ مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

گفتنی است در پی شیوع ویروس کرونا تعدادی از هموطنان ایرانی در خارج از کشور به ویژه برخی از دانشجویان مشغول به تحصیل در این کشورها که در دوران  شیوع کرونا به ایران بازگشته بودند، با مشکل تمدید روادید و بازگشت به کشورهای محل اقامت و تحصیل مواجه شده‌اند. در این راستا وزارت امور خارجه و سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور در رایزنی با مقامات ذیربط در این کشورها تلاش هایی را برای رفع این مشکلات انجام داده‌اند.

 

فارس

ارسال نظر