دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

پیشنهاد زالی به وزیر بهداشت

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران به وزیر بهداشت پیشنهاد کرد که برای تکریم مقام شهدای سلامت، کوچه ها و میادین تهران با نام این شهدا نامگذاری شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 19
کد خبر: ۶۷۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران طی نامه‌ای به وزیر بهداشت، خواستار تغییر نام میادین و کوچه‌های نزدیک به محل زندگی خانواده مکرم شهدای سلامت با نام مبارک همکاران شهید سلامت شد.

 

وی با اشاره به ارشادات عالمانه مقام معظم رهبری در راستای ادای احترام به روح متعالی شهدای سلامت و تکریم خانواده‌های معزز ایشان، اظهار کرد: طی هماهنگی با شهرداری مناطق و شورای اسلامی شهر تهران، پیشنهاد می‌شود میادین و کوچه‌های نزدیک به محل زندگی خانواده‌های شهدای سلامت به نام مبارک همکاران شهیدمان نامگذاری و مزین شود.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر