تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

هشدار نسبت به بازگشایی‌های شتابزده در تهران

هشدار نسبت به بازگشایی‌های شتابزده در تهران فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در پایتخت گفت: تهران گرانیگاه کنترل بیماری کووید ۱۹ است و کنترل این بیماری در کشور بدون مهار و جلوگیری از طغیان آن در تهران امکان‌پذیر نیست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۸ - ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 03
کد خبر: ۶۹۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر علیرضا زالی با اشاره به ساختار ستاد فرماندهی عملیات مدیریت کرونای پایتخت به ارایه گزارشی درخصوص وضعیت بیماری کرونا در تهران و آمار مبتلایان و بستری شدگان پرداخت و گفت: خوشبختانه آمار حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد نسبت به هفته گذشته کاهش داشته است.

 

وی افزود: شرایط تهران هنوز شکننده و ناپایدار است وبازگشایی‌های شتابزده می‌تواند باعث افزایش شیوع بیماری و تکرار تجربه تلخ اردیبهشت ماه شود.

 

دکتر زالی عدم فاصله گذاری اجتماعی و حمل و نقل عمومی را دو عامل خطر مهم در افزایش شیوع و انتقال کووید ۱۹ برشمرد و یادآور شد: فضاهای مسقف و بدون تهویه مناسب با حضور بیش از ۱۵ نفر از جمله کانون‌های خطر بیماری محسوب می‌شوند.

 

وی به عنوان یکی از مداخلات مهمی که هرچه سریعتر باید انجام پذیرد به افزایش ناوگان اتوبوسرانی و واگن‌های مترو اشاره کرد که می‌تواند به طور چشمگیری میزان سرایت بیماری را کاهش دهد.

 

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری در پایتخت در ادامه گفت: از شنبه شرایط تهران به عنوان شهر نارنجی تلقی می‌شود اما باید توجه داشت که برخی از محدودیت‌ها مثل حضور حداکثر ۵۰ درصد کارکنان، تعطیلی برخی مشاغل گروه سه و چهارم، عدم اجرای مراسم و برنامه‌های تجمعی آیینی کماکان پابرجاست.

 

وی در ادامه بر لزوم اجرای برنامه های راهبردی برای کنترل بیماری نظیر عدم حضور افراد در مجامع غیرضروری، ارایه خدمات مدنی و شهری به صورت الکترونیکی تاکید کرد و یادآور شد: اجرای طرح شهید سلیمانی در تهران به منظور شناسایی و ردیابی سریع بیماری، درمان سریع تر و قرنطینه سازی و ایزولاسیون اولیه و هوشمند انجام می‌شود.

 

دکتر زالی در ادامه خواستار رفع چالش‌های استان تهران در حوزه زیرساخت های بهداشتی و درمانی شد و ابراز امیدواری کرد تا پایان سال شاهد افزایش بیش از ۲۵۰۰ تخت بیمارستانی برای درمان بیماران و همچنین تکمیل و فعال سازی بخشی از ۲۷۰ پروژه بهداشتی مغفول مانده در تهران برای ارتقای ارایه خدمات بهداشتی باشیم.

 

همشهری

کلمات کلیدی: علیرضا زالی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار