دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

عامل اصابت هفت فروند راکت به منطقه سبز بغداد

ائتلاف الفتح عراق بر این باور است که آمریکا عامل حملات راکتی به منطقه سبز است و این گونه وانمود می‌کند که گروه‌های مقاومت عامل این حملات هستند تا بتواند فتنه‌افروزی کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 20
کد خبر: ۶۷۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مختار الموسوی» نماینده ائتلاف الفتح عراق تأکید کرد که حملات راکتی شامگاه سه‌شنبه هفته جاری، هیج ارتباطی به گروههای مقاومت نداشت.

 

الموسوی به پایگاه خبری المعلومه گفت که آمریکا در پس این حملات راکتی قرار دارد و این گونه وانمود می‌کند که گروه‌های مقاومت عامل این حملات هستند تا بتواند فتنه‌افروزی کند.

 

وی از دولت عراق خواست که در این زمینه کاری انجام دهد و در خواب غفلت نباشد و به طرح‌های سفارت آمریکا در بغداد پی ببرد.

 

این نماینده عراقی از دولت خواست که افراد بازداشت شده را معرفی کند تا آنان، حقیقت حملات راکتی و عاملان آن را به مردم معرفی کنند.

 

فرماندهی عملیات مشترک عراق شامگاه سه شنبه از اصابت هفت فروند راکت به منطقه سبز بغداد خبر داد.

 

بر اساس گزارش رسانه‌های عراقی، سامانه دفاعی آمریکا موسوم به «سی رم» که طی ماه‌های اخیر در سفارت خود در بغداد مستقر کرده، نتوانسته، اهداف را منهدم کند.

 

اندکی پیش از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، جنجالی بر سر احتمال بستن سفارت آمریکا در بغداد با هدف اعمال فشار حداکثری بر دولت عراق برای کنترل احساسات ضد‌آمریکایی در عراق به راه افتاد و منابع مختلف از احتمال حمله واشنگتن به گروه‌های مقاومت به بهانه حملات راکتی به سفارت آمریکا در منطقه سبز بغداد خبر دادند.

 

گروه‌های مقاومت عراق هرگز مسئولیت چنین حملاتی را نپذیرفتند و با وجود تأکید بر ضرورت اخراج آمریکایی‌ها از عراق و پایگاه نظامی دانستن سفارتخانه آمریکا، می‌گویند که در شرایط کنونی کشور حمله به این سفارت با منافع ملی عراق در تضاد است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده