رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه

تکذیب همکاری عراق با آمریکا در حمله به گروه‌های مقاومت

وزارت دفاع عراق با صدور بیانیه‌ای ادعای وزیر دفاع آمریکا مبنی بر همکاری اطلاعاتی این کشور با بغداد قبل از حمله به مواضع گروه‌های مقاومت در سوریه را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 26
کد خبر: ۷۸۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر وزارت دفاع عراق ادعای وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در خصوص همکاری بغداد با این کشور در حمله به منطقه مرزی سوریه را تکذیب کرد.

وزارت دفاع عراق جمعه شب در واکنش به این ادعا بیانیه‌ای صادر کرد و گفت: «وزارت دفاع عراق از آنچه در اظهارات وزیر دفاع آمریکا مبنی بر تبادل اطلاعات استخباراتی با عراق قبل از هدف قرار دادن برخی از مناطق در اراضی سوریه آمده، ابراز تعجب می‌کند».

به گزارش بغداد الیوم، در بیانیه‌ای که وزارت دفاع عراق منتشر کرده، آمده است: «ما در حین اینکه وقوع این مسئله (همکاری اطلاعاتی با آمریکا) را رد می‌کنیم، تأکید داریم که همکاری ما با نیروهای ائتلاف بین‌المللی منحصر در هدفی است که این ائتلاف برای آن به ویژه مقابله با گروه تروریستی داعش و تهدیداتی که علیه عراق داشته، تشکیل شده است و این همکاری به گونه است که حاکمیت و وحدت اراضی عراق را حفظ می کند».

وزارت دفاع آمریکا بامداد جمعه اعلام کرد ارتش این کشور به دستور «جو بایدن» مواضع متعلق به گروه‌های مقاومت را در شرق سوریه بمباران کرده است. 

پیش از تأیید این خبر توسط پنتاگون ابتدا خبرگزاری رویترز به نقل از دو مقام مطلع مدعی شد آمریکا به مواضعی که گفته می‌شود متعلق به نیروهای هم‌پیمان با ایران در سوریه بوده‌اند حمله کرده است.

کانال تلگرامی «صابرین‌نیوز»، نزدیک به گروه‌های مقاومت هم گزارش داد هواپیمای آمریکایی بین «ابوکمال» و «القائم» در مرز سوریه و عراق را هدف قرار داد.

طبق گزارش این رسانه، گزارش‌های اولیه از به شهادت رسیدن یک نفر و زخمی‌شدن چند نفر دیگر حکایت  دارد. صابرین‌نیوز همچنین نوشت آمریکا یک ساختمان خالی و نقطه دیگری را که متعلق به گروه‌های مقاومت بوده هدف قرار داد که به شهادت یک نفر و جراحت‌های جزئی چند نفر دیگر منجر شد.

بعد از این گزارش‌ها، وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌ای تایید کرد ارتش آمریکا به دستور جو بایدن مواضعی را در شرق سوریه بمباران کرد.

وزارت خارجه سوریه حمله هوایی ارتش آمریکا به مناطق مرزی این کشور با عراق را محکوم کرد و گفت که دولت بایدن باید دست از سیاست های ترامپ بردارد.

فارس

ارسال نظر