سازمان اطلاعات سپاه: شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی در داخل کشور متلاشی شد پزشکیان: مجلس در تصویب بودجه به فکر معیشت جامعه باشد/حق نداریم برای مردم قیافه بگیریم/هرکس نمی‌خواهد خدمت کند از دولت برود حضور پزشکیان در مجلس؛ بررسی عملکرد یکساله دولت در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه تسلیت رهبر انقلاب به خانواده صابر کاظمی نماینده اردکان: طرح «اینترنت تخصصی» در برخی دانشگاه‌ها در حال اجراست روند قدرت یابی مریم رجوی در فرقه منافقین یارانه این سه دهک حذف می‌شود + فیلم پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود خطیب‌زاده: ایران هرگز از دیپلماسی رویگردان نبوده است واکنش رئیس‌جمهور به نرخ بالای تورم: باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی

پورابراهیمی: دولت به دنبال ایجاد فضای روانی در کشور است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به دنبال ایجاد فضای روانی در کشور با کمرنگ کردن صفرها در پول‌های ملی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین وضعیت بررسی لایحه حذف 4 صفر از پول ملی در این کمیسیون، گفت: این لایحه از سوی دولت به مجلس دهم ارائه شده بود و در آن مجلس به تصویب رسیده بود و از سوی شورای نگهبان ایراداتی به آن وارد شده است که در کمیسیون در حال بررسی و رفع آنها هستیم.

 

وی با بیان اینکه لایحه ای که دولت به مجلس ارائه کرده بود دارای 2 سرفصل بود، ادامه داد:دولت اعتقاد دارد که حذف چهار صفر از پول ملی به صورت شکلی و ساختاری دارای اثرات مثبتی است، در همه کشورها که آثار تورم شدید می شود این کار صورت می گیرد.

 

نماینده کرمان در مجلس تصریح کرد: یکی از راهکارهایی که می‌توان از طریق آن حسابهای ملی را نگهداری کرد و از کاهش ارزش پول ملی جلوگیری کرد حذف صفر است که بر این اساس دولت لایحه‌ای را به مجلس ارائه کرده بود.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه حذف صفر از پول ملی به ساده‌سازی حسابها و نحوه محاسبات حساب‌های ملی کمک می‌کند، عنوان کرد: دلیل اصلی که باعث می شود تورم به صورت مستمر در کشور وجود داشته باشد و ارزش پول ملی کاهش پیدا کند و منجر به حذف صفر شود بی‌توجهی به سیاست‌های پولی و مالی است.

 

پور ابراهیمی با بیان اینکه دولت باید به دنبال خاموش کردن موتور تولید صفر که تورم است، باشد، اظهار داشت: یکی از دلایلی که منجر به تولید صفر در اقتصاد کشور می‌شود به طور نمونه شوک ارزی است که به دلیل ناکارآمدی ها در حوزه ارزی است که باید این موضوعات را کنترل کرد.

 

وی درباره کمرنگ شدن صفرها در اسکناس هایی که جدیداً از سوی بانک مرکزی منتشر شده است نیز، گفت: دولت به دنبال ایجاد فضای روانی در کشور با کمرنگ کردن صفرها در پول‌های ملی است تا فضایی را ایجاد کند تا در آینده بتواند به راحتی این موضوع را اجرایی کند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار