مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح کشف ۱۵ سکه نقره اشکانی در دره‌شهر انسداد موقت کرج–چالوس؛ جایگزین آزادراه تهران–شمال اعلام شد هشدار هواشناسی: رگبار، تگرگ و برف در ارتفاعات کشور افزایش ۳ میلیون تومانی حقوق معلمان صحت دارد؟ ساعت مدارس در رمضان تغییر می‌کند؟ برخی مدارس خوزستان یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ تعطیل شد

آغاز ممنوعیت تردد بین استانی+ جزئیات

رئیس پلیس راه استان تهران با اشاره به آغاز طرح ممنوعیت تردد در مسیرهای برون‌شهری، گفت: در طرح مذکور بیشتر تذکرها لسانی بوده البته دوربینهای سطح راه فعال است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ نورالله خادم در گفت‌وگوی خبری در گردنه نعل‌بندان (انتهای حوزه استحفاظی پلیس راه تهران) درباره آغاز ممنوعیت تردد بین استانی، اظهار کرد: ما در فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در سه نقطه طرح مذکور را از امروز بر اساس دستورالعمل ستاد ملی مقابله با کرونا و راهور نیروی انتظامی اجرا می‌کنیم.

 

رئیس پلیس راه استان تهران تصریح کرد: در طرح مذکور بیشتر تذکرها لسانی بوده البته دوربینهای سطح راه فعال است و این نقطه (گردنه نعل‌بندان) انتهای حوزه استحفاظی پلیس راه استان تهران محسوب می‌شود.

 

این مقام انتظامی افزود: همکاران بنده در آزادراه تهران ـ شمال و جاده قدیم قم نیز حضور دارند، این تذکرات را انجام می‌دهند تا هموطنانی که قصد خروج از استان را دارند، بدانند طرح مذکور در حال اجرا شدن است.

 

وی بیان کرد: در مسیر مخالف نیز (قم به تهران) همکاران بنده حضور دارند و طرح مذکور را اجرا می‌کنند البته این نکته حائز اهمیت است که ما بررسی‌های لازم را انجام می‌دهیم و استثنائات را بررسی می‌کنیم.

 

خادم ادامه داد: از این نقطه (گردنه نعل‌بندان) تا شهر تهران چندین شهر وجود دارد و به هموطنان تذکر می‌دهیم، به هر حال پزشکان عزیزی را داریم که به طور مثال محل کار آنها تهران و محل سکونتشان شهر قم یا بالعکس است که این موارد را در دستورالعمل قرار می‌دهیم.

 

رئیس پلیس راه استان تهران متذکر شد: با توجه به یکپارچگی استان تهران و البرز، همکاران بنده طرح مذکور را بعد از شهر کرج (در مسیر کرج ـ قزوین) اجرا می‌کنند همچنین این طرح در آزادراه تهران ـ شمال در شهرستانک اجرا می‌شود و تذکرات لازم را به هموطنان در مقابل پاسگاه تهران ـ شمال (ابتدای آزادراه شمال) به مردم ارائه می‌دهیم.

 

این مقام انتظامی درباره جریمه افرادی مانند پزشکان که محل سکونت و محل کار آنها متفاوت است و در مسیرهای بین استانی تردد دارند، گفت: همکاران بنده استثنائات را رعایت می‌کنند همچنین در بحث دوربینها نیز جای بررسی وجود دارد و مرکز اجرائیات پلیس راهور بعداً می‌تواند این استثنائات را بررسی کند./ تسنیم

 

ارسال نظر