هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند الزام به صدور فاکتور الکترونیک در میدان میوه و تره بار تهران

تردد در آزادراه تهران - شمال ممنوع شد

رئیس پلیس راه تهران بزرگ ضمن اعلام تردد روان در آزادراه تهران-شمال گفت:شهروندان تهرانی به هیچ عنوان نمی توانند به آزادراه تهران-شمال ورود کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس پلیس راه تهران بزرگ ضمن اعلام تردد روان در آزادراه تهران-شمال گفت:شهروندان تهرانی به هیچ عنوان نمی توانند به آزادراه تهران-شمال ورود کنند.


سرهنگ نورالله خادم اظهار کرد: از شب گذشته در تونل ۱۶ آزادراه تهران – شمال شاهد بارش برف هستیم البته با تلاش همکاران و دیگر نهادهای خدماتی، جاده باز است و پاکسازی‌ها در سطح جاده انجام شده است.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر با توجه به اینکه همچنان شاهد بارش برف و باران هستیم، اما تردد از جنوب به شمال و شمال به جنوب آزادراه تهران – شمال به راحتی انجام می‌شود.

 

رئیس پلیس راه تهران بزرگ افزود: شهروندان تهرانی آگاه باشند که به هیچ عنوان اجازه ورود به آزادراه را ندارند و قطعاً همکاران ما در پاسگاه آزادراه تهران – شمال، از خروج پلاک‌های تهران به سمت استان‌های شمالی جلوگیری می‌کنند.


خادم بیان کرد: برخلاف آنکه شاهد بارش باران و برف هستیم، اما تردد روان است و هیچ ترافیکی در این آزادراه نداریم.

 

وی در پایان تأکید کرد: اگر شهروندی مجبور به سفر ضروری شود حتماً از زنجیر چرخ و وسایل گرمایشی استفاده کند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده