کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

دردسری بزرگ برای پرسپولیس

بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس همچنان مطالبات فصل جدید خود را دریافت نکرده اند و از این موضوع ناراضی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 23
کد خبر: ۶۷۸۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  جعفر سمیعی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از وقتی مدیریت این باشگاه را برعهده گرفته است به دنبال برطرف کردن مشکلات مالی بوده تا یکی از مهمترین دغدغه هایش را برطرف کند.

 

با یک حساب ساده می توان به این پی برد که این باشگاه برای حل و فصل کردن مشکلات مالی پیش رویش با توجه به پرداختی هایی که باید داشته باشد به مبلغی حدود 50 میلیارد تومان نیاز دارد.

 

5 الی 10 درصد از مطالبات فصل گذشته بازیکنان باقی مانده است، 40 درصد از آپشن های قرارداد فصل گذشته نیز پرداخت نشده است.

 

از پرداختی اولیه برای فصل جدید هم 30 الی 40 درصد باید به حساب بازیکنان و دیگر اعضای تیم واریز شود که تاکنون این اتفاق رخ نداده است.

 

پاداش رسیدن به فینال آسیا هم جزو مواردی است که وعده آن از قبل داده شده. سمیعی حتما با علم بر همین مشکلات این روزها کمتر در باشگاه حضور دارد و به فکر حل شدن گره های مالی است.

 

از جمله اقدامات او تمدید قرارداد با شرکت تولید قهوه ای است که فصل گذشته نام آنها پشت پیراهن سرخپوشان حک شده بود. به زودی این شرکت واریزی جدیدی به باشگاه خواهد داشت. از سوی دیگر همین روزها موعد پاس شدن چک کارگزار است اما به نظر می رسد با وجود همه این واریزی ها باز هم همه گره های مالی این باشگاه باز نشود.

 

در هفته گذشته بعد از بازی اول پرسپولیس مقابل سایپا صحبت هایی مطرح شد مبنی بر اینکه قبل از بازی با نفت آبادان بخشی از مطالبات بازیکنان داده می شود اما این وعده عملی نشد. هر چند باشگاه پرسپولیس هم اعلام رسمی بابت این جریان نداشت با این حال شنیده ها حاکی از این است که مدیریت قول پرداختی تا قبل از فینال را به اعضای تیم داده است.

 

بازیکنان پرسپولیس که باید کم کم خود را برای فینال لیگ قهرمانان آسیا آماده کنند این روزها خیلی از وضعیت مالی خود راضی نیستند و حتی در جلسات تمرینی هم این گلایه خود را به یحیی گل محمدی منتقل کرده اند. آنها امروز هم در تمرین نسبت به وعده هایی که داده شده اما عملی نشده صحبت هایی مطرح کرده اند.

 

باید دید در آینده ای نزدیک اتفاقات مثبت مالی برای پرسپولیس رخ می دهد یا این آرامش فعلی آتش زیرخاکستری است که گریبان آنها را در آستانه فینال لیگ قهرمانان می گیرد./ فارس

ارسال نظر