سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

پیش‌بینی بورس فردا 4 آذر/ رشد شاخص ادامه دارد

هر چند که شاخص کل بورس امروز در نهایت بیش از یک درصد رشد داشت اما عرضه در برخی نمادهای بنیادین در جریان معاملات امروز زیاد شد. بورس فردا چگونه خواهد بود؟
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 23
کد خبر: ۶۷۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر با شروع معاملات این هفته بازار سهام، عرضه در نمادهای شاخص‌ساز افزایش پیدا کرده است. اما بورس فردا چه خواهد شد؟

باقر خادمی، کارشناس بازار سرمایه در رابطه با بورس فردا گفت: روند معاملات امروز خوب بود اما نماد خودرو نتوانست مقاومت 400 تومانی را بشکند که به نظر می‌رسد در جریان معاملات بازار سهام فردا نماد خودرو نیز از محدوده مقاومتی خود عبور خواهد کرد و کلیت بازار سهام فردا مثبت خواهد بود. شاید طبق روال معاملات این هفته فردا نیز عرضه در برخی نمادهای ارزمحور زیاد باشد اما تک‌سهم‌ها و نمادهای خودرویی و بانکی روند خوبی خواهند داشت.

روند صعودی آغاز شده است؟

همچنین محمدمهدی عشریه، در رابطه با روند بازار سهام تا اواسط دی ماه گفت: در حقیقت از نظر بنیادی خیلی از شرکت‌ها ارزنده هستند ولی از بعد تکنیکال انتظار شروع روند صعود شارپی را نداریم. بازار متعادل شده، قدرت فروش به شدت کاهش پیدا کرده ولی پر اهمیت‌ترین مساله بازگشت روند صعودی است.

بعد از پایان هر روند نزولی احتمال دو روند متعادل و صعودی وجود دارد که به نظر می‌رسد روند نزولی تمام شده ولی روند فعلی را متعادل ارزیابی می‌کنم و فعلا انتظار روند شارپ صعودی ندارم. باید تاییدیه‌های محکم‌تری از شروع روند صعودی دریافت کنیم.

تجارت نیوز

ارسال نظر