وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

کمالوندی:امکان افزایش غنی سازی، طراحی راکتور و تولید ماشین‌های پیشرفته را داریم/طرح اقدام راهبردی در مجلس در حال بررسی است

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه ملاحظات فنی درباره طرح راهبردی لغو تحریم‌ها به مجلس ارائه شده تاکید کرد: سازمان انرژی اتمی امکان افزایش غنی سازی، طراحی راکتور و تولید ماشین‌های پیشرفته را دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 24
کد خبر: ۶۸۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر بهروز کمالوندی در خصوص طرح اقدام راهبردی لغو تحریم‌ها که در کمیسیون امنیت ملی مجلس مطرح است، گفت: طرح اقدام راهبردی در مجلس در حال بررسی است و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از ما خواسته تا نظر خود را درباره جنبه‌های فنی این طرح عنوان کنیم. بر همین اساس چند جلسه مشترک داشتیم و در نشست امروز (چهارم آذرماه) نیز حضور پیدا کردیم.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی افزود: صرف نظر از جنبه‌های سیاسی این طرح و اینکه تصمیم نظام جمهوری اسلامی چه خواهد بود، ما در مورد ملاحظات فنی طرح اظهار نظر می‌کنیم. موارد مطرح در حوزه‌های مختلف غنی سازی، طراحی راکتور و تحقیق و توسعه است که بخش مهمی از آنها برای سازمان انرژی اتمی قابل اجرا است به خصوص با توجه به پیشرفت هایی که در چند سال اخیر در حوزه توسعه ماشین‌های پیشرفته داشته ایم.

وی تصریح کرد: سازمان انرژی اتمی در صورت تصمیم نظام جمهوری اسلامی برای تولید ماشین‌های پیشرفته در حد صنعتی، افزایش ظرفیت تولید و درصد غنا برای نیازهای که داریم، امکان اجرا دارد.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی یادآور شد: ما در تلاشیم تا ملاحظات فنی سازمان در طرح دیده شود تا در صورت تصویب سازمان در اجرای آن مشکلی نداشته باشد.

ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار