دیدار رئیس جمهور با رهبر انقلاب پیش از حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل استاندار تهران: از ابتدای امسال، یک میلیون و چهارصد هزار نفر از اتباع غیر مجاز کشور طرد شدند/ از هفته جاری مرحله دوم طرد اتباع آغاز می‌شود فرمانده کل سپاه: در جنگ ۱۲ روزه توانستیم دشمنی را که آمده بود نظام را به زانو در آورد، به زانو در بیاوریم احراز شهادت تمام هزار و ۶۴ تن شهید جنگ ۱۲ روزه/ بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ نفر مجروح شدند جانشین فرمانده کل سپاه: تلفن‌های همراه هوشمند یکی از ابزار‌های مهم دشمن در ردیابی و نقطه‌یابی افراد هستند؛ سامانه‌های موشکی و پهپادی اغلب بر همین فرکانس‌ها تنظیم می‌شوند پیام رهبر انقلاب در پی قهرمانی مقتدرانه تیم ملی کشتی فرنگی ایران در جهان: کار شما و برادرانتان در کشتی آزاد، ملت را شادمان و کشور را آبرومند کرد سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به نیویورک با هیأت همراه محدود/ تأکید بر کاهش هزینه‌ها حقوق نمایندگان مجلس چقدر است؟ پزشکیان: با اسنپ‌بک نمی‌توان جلوی ما را گرفت واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود

جزئیات طرح ممنوع الخروجی مسئولین

طرح ممنوعیت خروج مسئولین و مدیران نظام جمهوری اسلامی پس از اتمام مسئولیت تا سپری شدن مراحل قانونی در مجلس شورای اسلامی تهیه و تدوین شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 25
کد خبر: ۶۸۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ‌ طرح ممنوعیت خروج مسئولین و مدیران نظام جمهوری اسلامی اخیرا در مجلس شورای اسلامی تهیه و تدوین شده است.

 

بر اساس این طرح که 6 ماده دارد مقرر کرده که مدیران نظام جمهوری اسلامی پس از اتمام مسئولیت تا سپری شدن مراحل قانونی امکان خروج از کشور ندارند.

 

عنوان طرح «ممنوعیت خروج مسئولین و مدیران نظام جمهوری اسلامی پس از اتمام مسئولیت تا سپری شدن مراحل قانونی» است.

 

مواد این طرح به شرح ذیل است:

ماده ۱: مدیرانی شامل این طرح می‌شوند که در آیین نامه ذیل اصل ۱۴۲ قانون اساسی یا همان آیین نامه ثبت اموال مسئولین اسامی آنها ذکر شده است.

 

ماده ۲: بازه زمانی انجام این طرح در یک سال آخر مسئولیت اشخاص حقوقی و تا سه سال بعد از اتمام مسئولیت وی می باشد.

 

ماده ۳: طبق این طرح افرادی که شامل ماده یک می باشند باید ضمن شفاف سازی و ثبت اموال در سامانه ثنا قوه قضاییه، از هر گونه فروش و خروج اموال خود از کشور خودداری کنند.

 

ماده ۴ :خروج شخص مسئول منوط به اجازه نهادهای نظارتی و امنیتی یعنی قوه قضاییه، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و اطلاعات نیروی انتظامی می باشد.


تبصره: در صورت ضرورت برای خروج از کشور آن شخص باید با هماهنگی کامل و اجازه کتبی از نهادهای نظارتی و روشن بودن اهداف سفر و تاریخ رفت و برگشت سفر مذکور را انجام داده تا بعد از پایان مدت ممنوعیت خروج از کشور و رسیدگی به اموال آنها، از موضوع این طرح خارج شود.

 

ماده ۵ : اموالی که در این طرح باید مورد بررسی قرار گیرند شامل همان اموالی است که آیین نامه ذیل اصل ۱۴۲ قانون اساسی یا همان آیین نامه ثبت اموال مسئولین هست می باشد.

 

ماده ۶: اولویت اجرای این طرح با افرادی است که دارای ۲ تابعیت میباشند یا افرادی که خویشاوندان نزدیک آنها در خارج از کشور به سر می برند.

ارسال نظر
آخرین اخبار