پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

داوطلبان انتخابات نباید تابعیت دیگر کشور‌ها را داشته باشند

داوطلبان انتخابات نباید تابعیت دیگر کشور‌ها را داشته باشند نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) نداشتن تابعیت و اقامت کشورهای دیگر را به شروط کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری اضافه کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 15
کد خبر: ۷۰۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه 25 آذر) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جزئیات طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران مقرر کردند که کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نباید تابعیت و اقامت کشورهای دیگر را داشته باشند.

 

نمایندگان با اصلاح جزء 2 بند الف ماده 1 این طرح در ارتباط با شرایط داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری با 193 رأی موافق، 31 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع از مجموع 247 نماینده حاضر در صحن با این شرط موافقت کردند.

 

سید محمود نبویان نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با ارائه پیشنهادی درباره اصلاح جزء 2 بند الف ماده 1 طرح مذکور درباره شرایط اختصاصی داوطلبان ریاست جمهوری گفت: واژه تابع ایرانی در این بخش ابهام دارد، کسی که تابعیت کشورهای دیگر را داشته باشد، می‌تواند تابعیت ایران هم داشته باشد، لذا با توجه به حضور افراد دوتابعیتی و سه تابعیتی در این دولت، این واژه نمی‌تواند نافی نداشتن تابعیت دیگر کشورها باشد، بنابراین پیشنهاد می‌کنیم این بند باید اصلاح شود.

 

ابراهیم عزیزی نماینده کرمانشاه نیز پیشنهاد رفع ابهام در ارتباط با همین بند را مطرح کرد و گفت: نداشتن تابعیت کشورهای دیگر در گذشته و حال به تنهایی کفایت نمی‌کند، لذا داوطلبان ریاست جمهوری باید سابقه اقامت در سایر کشورها را نیز نداشته باشند.

 

در ادامه نمایندگان با رفع ابهام مطرح شده از سوی نماینده کرمانشاه نیز با 152 رأی موافق، 56 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 239 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

 

بر اساس اصلاحات صورت گرفته، جزء 2 بند الف ماده 1 طرح عبارت است از:

ایرانی الاصل و نداشتن تابعیت و اقامت یا مجوز آن (کارت سبز / Green Card) کشورهای دیگر در گذشته و حال./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده