محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

استعفای تارتار پذیرفته نشد

ظهر روز سه شنبه بود که مهدی تارتار به طور ناگهانی و با بیان این موضوع که تفکرات تاکتیکی اش با نفرات کنونی پیکان همخوانی ندارد، از سمتش در این تیم به طور شفاهی کناره گیری کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۷ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 25
کد خبر: ۶۸۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر بعد از این اتفاق مدیران باشگاه پیکان طی صحبت هایی که داشتند با کناره گیری مهدی تارتار مخالفت کردند و خواهان بازگشت او شدند. از این رو اعضای هیات مدیره باشگاه نیز به طور رسمی با جدایی تارتار مخالفت کردند تا این مربی در سمتش باقی بماند و کارش را دنبال کند.

بر اساس صحبت های انجام شده با تارتار از سوی مدیران باشگاه، او فردا در تمرین پیکان حضور پیدا می کند و در سفر به اصفهان برای دیدار با ذوب آهن نیز تیمش را همراهی خواهد کرد. همچنین دستیاران مهدی تارتار نیز که با استعفای او کناره گیری کرده بودند، کارشان را ادامه خواهند داد.

گفتنی است؛ دیدار ذوب آهن و پیکان تهران از ساعت ۱۶:۲۰ روز پنجشنبه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار می‌شود.

روزنو

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده