ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

سازش با ریاض فقط بعد از رفتن «ملک سلمان» ممکن است

یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی می‌گوید تا زمانی که «سلمان بن عبدالعزیز» شاه عربستان سعودی است، پیشرفتی برای رسیدن به توافق سازش با تل‌آویو حاصل نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۰۷ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 27
کد خبر: ۶۸۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  بعد از اینکه گفته شد «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی در سفر به این کشور درباره عادی‌سازی روابط گفت‌وگو کرده، یک مقام صهیونیست احتمال حصول توافق در این باره را فعلا رد کرد.

 

وبگاه «آی۲۴نیوز»، امروز (جمعه) گزارش داد که یک مقام ارشد صهیونیست گفته تا زمانی که «سلمان بن عبدالعزیز» شاه عربستان سعودی است، پیشرفتی در توافق عادی‌سازی روابط بین دو طرف حاصل نخواهد شد.

 

بر این اساس، این مقام اسرائیلی که خواست نامش فاش نشود، به شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت تل‌آویو می‌داند تا آینده نزدیک، هیچ پیشرفتی در روابط با ریاض رخ نمی‌دهد زیرا «ملک سلمان» بر عکس پسرش، موضعی کاملا مخالف در این باره دارد.

 

وی همچنین افزود: «این طور برداشت می‌شود که پیشرفت [در عادی‌سازی روابط] فقط بعد از کنار رفتن ملک سلمان ممکن خواهد بود».

 

روز دوشنبه، شبکه‌های رادیویی کان و گالاتز گزارش دادند که نتانیاهو و «یوسی کوهن» رئیس موساد شب گذشته به صورت مخفیانه به عربستان سعودی سفر کرده و با بن‌سلمان در شهر «نئوم» دیدار کردند.

 

«یواف گالانت» وزیر آموزش رژیم صهیونیستی نیز با تایید دیدار نتانیاهو و بن‌سلمان در خاک عربستان، این دیدار و علنی شدن آن را حائز اهمیت بسیار بالایی دانست.

 

نشریه عبری‌زبان «اسرائیل هیوم» نیز به نقل از مقامات سعودی مدعی شد که نتانیاهو و بن‌سلمان طی دیدار در خاک عربستان، درباره سازش و همچنین تشکیل جبهه واحد علیه ایران رایزنی کردند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار