وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

حدود ۵۰ درصد مبتلایان به کرونا سالمند هستند

حدود ۵۰ درصد مبتلایان به کرونا سالمند هستند سخنگوی وزارت بهداشت با بیان این‌‌که ، به ارائه توصیه‌‌هایی برای حفظ سلامت سالمندان از بیماری کرونا پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۰۷ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 27
کد خبر: ۶۸۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر سیما سادات لاری با اشاره به این‌‌که سالمندان از آسیب‌‌پذیرترین گروه‌‌های جامعه در برابر ابتلا به بیماری کرونا هستند، اظهار کرد: حدود 50.4 درصد از ابتلاها به بیماری کووید19 و 70 درصد موارد مرگ‌‌ومیر ناشی از این بیماری در سالمندان اتفاق می‌‌افتد بنابراین لازم است که با هوشیاری و دقت‌‌نظر لازم و پرهیز از هرگونه اضطراب و نگرانی، نسبت به رعایت نکات بهداشتی در قبال سالمندان اقدام شود.

 

وی افزود: توصیه ما به سالمندان و اطرافیان آن‌‌ها این است که خرید مایحتاج روزمره خارج از منزل افراد سالمند به فرد دیگری غیر از فرد سالمند واگذار شود و افراد سالمند از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده نکنند. اطرافیان سالمندان در صورت داشتن هرگونه علائم سرفه، تب، عطسه حتماً از ماسک استفاده کنند و از فرد سالمند فاصله بگیرند.

 

لاری ادامه داد: از در آغوش گرفتن فرد سالمند خودداری کنید همچنین برای حفظ سلامت سالمندان از پذیرش مهمان و رفتن به مهمانی، به طور جدی پرهیز کنید.

 

سخنگوی وزارت بهداشت تأکید کرد: در صورت وجود سابقه ابتلا به بیماری‌‌های زمینه‌‌ای در فرد سالمند، ضمن پیگیری و اقدام به مراقبت‌‌های ویژه بیماری این عزیزان، از خروج آنها از منزل خودداری شود.

کلمات کلیدی: سیما سادات لاری
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار