تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

رییس سازمان انرژی اتمی:شهید فخری زاده زیرساخت‌های پدافند هسته‌ای را به نحو احسن ایجاد کرد

رییس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه محسن فخری زاده در پدافند هسته‌ای فعالیت‌های گسترده‌ای داشت، گفت: این کار نیازمند زیرساخت‌ و یک مساله علمی جدی است که شهید فخری زاده گام‌های بلندی برای کشور برداشت و زیرساخت‌های پدافند هسته‌ای را به نحو احسن ایجاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 28
کد خبر: ۶۸۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر  علی اکبر صالحی در گفت وگویی با اشاره به اقدامات شهید فخری زاده در صنعت دفاعی و هسته ای گفت: همکاری‌های خوبی را با شهید محسن فخری زاده در عرصه‌های مختلف بخصوص در امر پدافند هسته‌ای با هم داشتیم.

صالحی اظهار داشت: تخصص شهید فخری زاده فیزیک هسته‌ای و مهندسی هسته‌ای بود و دکترای خود را در یک طرح خیلی خوبی به نام تحت عنوان شناسایی نوترون‌ها با همکاری فریدون عباسی رییس سابق سازمان انرژی اتمی نوشتند که به نظر من تز بسیار با ارزشی بود.

وی خاطرنشان کرد: شهید فخری زاده کارهای متنوع زیادی انجام دادند و به اعتبار مسئولیتی که داشتند نمی‌توانستند خیلی از کارهای علمی خود را منتشر بکنند. به همین اعتبار هم کارهای علمی که انجام می‌داد به صورت گزارش‌های تکنیکی در داخل سازمان خود بود.

رییس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: شهید فخری زاده در سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح فعالیتهای گسترده ای در زمینه پدافند هسته‌ای داشتند. نیروهای مسلح هر کشوری دارای این بخش هستند که بتوانند برابر احتمالی حملات شیمیایی و هسته‌ای کشورهای دیگر پدافند انجام دهند. خود این کار نیازمند زیرساخت‌ها و یک مساله علمی جدی است که شهید فخری زاده در این زمینه گام‌های بلندی برداشت و زیرساخت‌های پدافند هسته‌ای را به نحو احسن ایجاد کرد.

به گزارش ایرنا، تروریست‌های مسلح عصر جمعه - هفتم آذرماه - با کمین در مسیر خودروی حامل محسن فخری‌زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد دماوند در عملیاتی انتحاری و مسلحانه، دانشمند هسته‌ای کشورمان را به شهادت رساندند.

ایرنا

ارسال نظر