به گزارش راهبرد معاصر علی اکبر صالحی در گفت وگویی با اشاره به اقدامات شهید فخری زاده در صنعت دفاعی و هسته ای گفت: همکاریهای خوبی را با شهید محسن فخری زاده در عرصههای مختلف بخصوص در امر پدافند هستهای با هم داشتیم.
صالحی اظهار داشت: تخصص شهید فخری زاده فیزیک هستهای و مهندسی هستهای بود و دکترای خود را در یک طرح خیلی خوبی به نام تحت عنوان شناسایی نوترونها با همکاری فریدون عباسی رییس سابق سازمان انرژی اتمی نوشتند که به نظر من تز بسیار با ارزشی بود.
وی خاطرنشان کرد: شهید فخری زاده کارهای متنوع زیادی انجام دادند و به اعتبار مسئولیتی که داشتند نمیتوانستند خیلی از کارهای علمی خود را منتشر بکنند. به همین اعتبار هم کارهای علمی که انجام میداد به صورت گزارشهای تکنیکی در داخل سازمان خود بود.
رییس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: شهید فخری زاده در سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح فعالیتهای گسترده ای در زمینه پدافند هستهای داشتند. نیروهای مسلح هر کشوری دارای این بخش هستند که بتوانند برابر احتمالی حملات شیمیایی و هستهای کشورهای دیگر پدافند انجام دهند. خود این کار نیازمند زیرساختها و یک مساله علمی جدی است که شهید فخری زاده در این زمینه گامهای بلندی برداشت و زیرساختهای پدافند هستهای را به نحو احسن ایجاد کرد.
به گزارش ایرنا، تروریستهای مسلح عصر جمعه - هفتم آذرماه - با کمین در مسیر خودروی حامل محسن فخریزاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد دماوند در عملیاتی انتحاری و مسلحانه، دانشمند هستهای کشورمان را به شهادت رساندند.
ایرنا