رییس قوه قضاییه:چرخه تولید کشور تحت هیچ شرایطی نباید لحظه ‎ای متوقف شود-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

رییس قوه قضاییه:چرخه تولید کشور تحت هیچ شرایطی نباید لحظه ‎ای متوقف شود

آیت‌الله رئیسی تولید را مسأله‎ای محوری برای دستگاه قضایی دانست و گفت: چرخه تولید کشور تحت هیچ شرایطی و با هیچ بهانه‎ای نباید لحظه‎ای متوقف شود و ما هم معتقدیم اگر فردی در یک کارخانه یا کارگاه مرتکب جرم و تخلف شد، باید با او برخورد شود نه این که واحد تولیدی مجازات شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 29
کد خبر: ۶۸۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی که عصر امروز (یکشنبه) در قالب سلسله نشست‌های خود با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، میزبان اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بود، تأکید کرد: ارتباط بخش‌های نظارتی و قضایی قوه قضاییه با کمیسیون تخصصی صنایع و معادن می‌تواند در اصلاح ساختارهای فسادزا، رفع ناکارآمدی‎ها و حل بسیاری از مشکلات مردم به ویژه در حوزه تولید مؤثر باشد.

رئیس قوه قضائیه با اعلام آمادگی دستگاه قضا برای حل مشکلات شهرک‎های صنعتی و واحدهای تولیدی بزرگ و کوچک، تأکید کرد: اگر ظرفیتهای معطل مانده بخش صنعت با یک کار جهادی وارد چرخه کار و تلاش شود، هم شاهد رونق تولید خواهیم بود و هم معضل اشتغال خواهد شد.  

آیت‌الله رئیسی تولید را مسأله‎ای محوری برای دستگاه قضایی دانست و گفت: چرخه تولید کشور تحت هیچ شرایطی و با هیچ بهانه‎ای نباید لحظه‎ای متوقف شود و ما هم معتقدیم اگر فردی در یک کارخانه یا کارگاه مرتکب جرم و تخلف شد، باید با او برخورد شود نه این که واحد تولیدی مجازات شود. 

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر لزوم شکل گیری دولت الکترونیک برای شفاف سازی نظام اقتصادی در کشور گفت: نظارت مستمر بر فرایند تأمین و تولید تا توزیع و مصرف کالا امری ضروری است که بسیاری از مشکلات همچون رسوب و احتکار کالاهای اساسی را حل می‌کند.

وی نظارت بر بازار را از وظایف اصلی دولت دانست و بر همکاری قوه قضاییه با دولت تأکید کرد و در ادامه، اجرای طرح‎هایی چون «توزیع کالا با کالابرگ» را روشی مؤثر برای جلوگیری از احتکار یا رسوب کالاهای اساسی و تسهیل دسترسی بدون دغدغه مردم به کالاهای مورد نیازشان دانست.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به درخواست برخی اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تسریع در رسیدگی به پرونده‎های معوقه مربوط به واحدهای تولیدی گفت که همکاران دستگاه قضایی تلاش دارند تا همه پرونده‎های معوقه از جمله پرونده‎های مربوط به واحدهای تولیدی تا پایان سال جاری به‌روز شوند.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر لزوم آسیب‎شناسی برای رفع موانع و اصلاح مقررات دست‎وپاگیر در بخش تولید، اظهار داشت: همانطور که تسهیل فضای کسب‎وکار اهمیت بالایی دارد، هر مقرراتی که دست‎وپای تولید را می‌بندد، باید اصلاح و موانع تولید برطرف شود.

رئیس قوه قضاییه درخصوص رسیدگی به تخلفات در واگذاری‌ها و اجرای سیاست‌های خصوصی سازی نیز اعلام کرد: دستگاه قضایی غالب واگذاری‌های مساله دار را بررسی کرده و به پرونده‌های زیادی از تخلفات صورت گرفته نیز رسیدگی شده است. در همین رابطه طی روزهای آینده برخی پرونده‌های جدید که آماده ارائه به دادگاه شده‌اند، مورد رسیدگی قرار می‌گیرند.

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا، عزت‌الله اکبری، رئیس و تعدادی از اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس به بیان دیدگاه‎ها، مطالبات و راهکارهای خود برای بهبود وضعیت صنعت و معدن کشور پرداختند که «تشکیل دادگاه‎های تخصصی صنعت»، «رسیدگی به تخلفات مافیای صنعت خودرو و ترکیب سهامداران دو شرکت بزرگ خودروساز کشور»، «اصلاح قانون نحوه مشارکت بانک‎ها در بخش تولید» و «تداوم برخورد با تخلفات در واگذاری‎ها» و «شکل گیری دولت الکترونیک و یکپارچگی اطلاعات برای نتیجه‎بخشی مبارزه با فساد اقتصادی و قاچاق» از مهم‌ترین محورهای سخنان آنها بود.

تعدادی از اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تقدیر از اقدامات قوه قضاییه در مبارزه با فساد و حمایت از تولیدکنندگان و احیای کارخانه‎ها و واحدهای تولیدی تقدیر کردند و سیدمحسن دهنوی، نماینده تهران با اشاره به تعطیلی 53 درصد از ظرفیت 85 هزار واحد تولیدی کشور و بیکاری بیش از 4 میلیون جوان متخصص و تحصیلکرده، راهکار حل معضل اشتغال و جهش تولید را توجه به ظرفیت‎های اقتصاد دانش بنیان در کشور عنوان کرد.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار