ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

ادعای نتانیاهو: رقبای انتخاباتی من از طرف ایران حمایت می‌شوند!

در پی ادعاها مبنی بر هک شدن تلفن همراه رئیس ستادکل ارتش اسرائیل و رقیب انتخاباتی نتانیاهو توسط ایران، نخست‌وزیر اسرائیل مدعی شد که ایران به طور آشکار از رقبای انتخاباتی وی یعنی بنی‌گانتس و یائیر لاپید حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 17
کد خبر: ۶۸۶۹
به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از هاآرتص، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه در ویدئویی در توئیتر خود مدعی شد: ایران به طور آشکارا از بنی گانتس و یائیر لاپید، اعضای ائتلاف آبی-سفید حمایت می‌کند. آنها حامی توافق هسته‌ای ایران (برجام) بودند و من مخالف آن.

اخیراً میان نتانیاهو و رقبای انتخاباتی او یک کشمکش بر سر هک شدن تلفن همراه بنی گانتس، رئیس سابق ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی به وجود آمده است. گانتس و هم پیمان او لاپید مدعی هستند که نتانیاهو پشت هک کردن گوشی بوده است. برخی منابع رسانه‌ای و حتی نهادهای امنیتی این رژیم هم مدعی هستند که این کار توسط ایران انجام شده است.

نتانیاهو در این ویدئو می‌گوید: دروغ‌های لاپید کارساز نخواهد بود. شین بت (آژانس امنیت داخلی اسرائیل) تأیید کرده و همچنین خبرنگاران ارشد می‌گویند که نخست‌وزیر اطلاعی از هک شدن گوشی ندانشته است. این تلاشی از جانب گانتس و لاپید است تا این واقعیت را که حکومت ایران به طور آشکارا از آن‌ها حمایت می‌کند، مخدوش کنند و این در حالی است که آن‌ها از توافق هسته‌ای ایران دفاع می‌کردند اما نتانیاهو با آن مبارزه کرد".

شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل ۲۴ اسفند مدعی شده بود که دستگاه‌های اطلاعاتی ایران گوشی بنی گنتس را هک کرده‌اند و نهادهای امنیتی اسرائیل به گانتس در این باره هشدار داده‌اند.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار