سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

محدودیت‌ها در شهرهای نارنجی کرونایی چیست؟

علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت که پیشنهاد اجرای ممنوعیت تردد شبانه در شهرهای نارنجی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا بررسی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 01
کد خبر: ۶۸۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی ستاد ملی مقابله سه شنبه شب در یک برنامه زنده تلویزیونی با تقدیر از مردم برای رعایت دستورالعمل‌ها و شیوه نامه های بهداشتی افزود: از یکم آذر ماه ۱۶۰ شهر با وضعیت قرمز کرونا اعلام شد و امروز فقط ۶۴ شهر قرمز داریم، ۲۷۸ شهر نارنجی هستند و ۱۰۶ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

وی ادامه داد: در شهرهایی که تغییر وضعیت داده‌اند، از شنبه محدودیت‌ها با توجه به وضعیت جدیدشان اعمال خواهد شد.

رئیسی گفت: در شهرهای نارنجی گروه‌های شغلی ۳ و ۴ ممنوعیت فعالیت دارند و مراکز تجمعی و مشاغل شامل پاساژهای سرپوشیده، تالارهای پذیرایی و برخی اماکن فرهنگی و مذهبی تعطیل هستند و بقیه مشاغل باز هستند، همچنین حداکثر تا یک دوم کارکنان در محل کار حاضر خواهند شد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: در شهرهای قرمز و نارنجی محدودیت تردد بین شهری وجود دارد و پیشنهاد شده است که ممنوعیت تردد شبانه که پیش از این در شهرهای قرمز اعمال می‌شد در شهرهای نارنجی هم اعمال شود و این پیشنهاد در جلسه روز شنبه ستاد ملی مقابله با کرونا بررسی خواهد شد.

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار