کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

تهران از شنبه نارنجی می‌شود

فهرست شهرستان‌هایی که از روز شنبه ۱۵ آذر قرمز و مشمول محدودیت‌های جدید می‌شوند، اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 01
کد خبر: ۶۸۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر در جلسه کمیته‌های تخصصی ستاد مقابله با کرونا، کمیته امنیتی و اجتماعی همچنین گزارشی از راههای موثر در کاهش ترددها و تجمع ها ارایه داد و درخصوص تداوم اعمال محدودیت تردد در ساعت  21 لغایت 4 صبح در شهرهای نارنجی بالای 200 هزار نفر جمعیت بحث و بررسی صورت گرفت.

در این جلسه پس از گزارشی درخصوص وضعیت ابتلاء و شیوع بیماری در شهرهای مختلف کشور مقرر شد از روز شنبه هفته آینده محدودیت ها در شهرهایی که از ابتدای آذرماه از وضعیت قرمز به وضعیت نارنجی رسیده اند، مطابق وضعیت نارنجی تعریف شده در طرح جامع مقابله با کرونا اعمال شود.

در این جلسه آخرین وضعیت روند بیماری در سطح کشور مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس گزارش ارائه شده از مجموع 160 شهری که از یکم آذر ماه جزو شهرهای قرمز قرار داشت، 64 شهرستان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین 278 شهرستان در سطح کشور در وضعیت نارنجی و 106 شهر نیز در وضعیت زرد هستند.

بر این اساس، در شهرهای دارای وضعیت قرمز، به مدت یک هفته دیگر همان محدودیت‌های سطح هشدار 3 مجددا ادامه خواهد یافت. تهران نیز از روز شنبه در وضعیت نارنجی خواهد بود.

تسنیم

ارسال نظر