تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

جزئیات بیمه کرونا برای اصناف متضرر از تعطیلی

جزئیات بیمه کرونا برای اصناف متضرر از تعطیلی رییس کل بیمه مرکزی گفت: صاحبان مشاغل و اصناف می‌توانند کسب و کار‌های خود را در مقابل تعطیلی‌های کرونایی، بیمه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 03
کد خبر: ۶۹۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامرضا سلیمانی رییس کل بیمه مرکزی افزود: کسبه و اصنافی که از بابت توقف کسب و کار به دلیل محدودیت‌های کرونایی دچار ضرر و زیان می‌شوند در صورتی که بیمه باشند بسته به میزان پوشش بیمه‌ای آن‌ها تا مدت ۶۰ روز حداقل روزانه ۵۰۰ هزار تومان و حداکثر روزانه ۱۲ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

 

وی گفت: برای پرداخت روزانه پانصد هزار تومان تا ۶۰ روز که در مجموع ۳۰ میلیون تومان می‌شود حق بیمه پرداختی حدود ۳۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

 

سلیمانی افزود: کسب و کار‌ها باید قبل از اعمال محدودیت‌ها اقدام به بیمه کردن مشاغل کنند و هم اکنون نیز می‌توانند با ثبت‌نام در دریافت این بیمه‌ها اگر در زمستان نیز شاهد شیوع مجدد کرونا و تعطیلی و کسب و کار بودیم از این بیمه استفاده کنند.

 

رئیس کل بیمه گفت: از زمان انتشار بیماری کرونا در کشور صنعت بیمه فعال و طی بخشنامه‌ای به شرکت‌های بیمه‌ای اعلام شد که برای همه کسانی که بیمه تکمیلی درمان هستند همه هزینه‌های این بیماری از دارو تا بستری و دیگر هزینه‌ها را طبق قرارداد پرداخت کنند.

 

وی افزود: علاوه بر این محصول بیمه ویژه مخصوص بیماری کرونا در یکی از شرکت‌های بیمه‌ای تصویب و عملیاتی شده است.

 

او گفت: از ابتدای سال در بخش بیمارستانی حدود ۴ هزار میلیارد تومان بابت هزینه‌های درمانی از طرف شرکت‌های بیمه‌ای بابت بیمه تکمیلی پرداخت شده که بخشی از آن مربوط به بیماری کرونا است.

 

سلیمانی افزود: برای کسانی که بیمه عمر خریداری کرده‌اند نیز تا سقف ۵۰ میلیون تومان در صورتی که فوت به خاطر بیماری کرونا اتفاق افتاده باشد به خانواده‌ها پرداخت می‌شود.
منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار