علائمِ بلندمدتِ کرونا در یک‌چهارم از زنان باردار-راهبرد معاصر
رئیس سازمان محیط‌زیست: برای توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه نکا تصمیمی گرفته نشده حضور ۶ بازیکن جدید در تمرین استقلال لیبرمن: ایران برکناری گالانت را جشن گرفته است فیلم| اگر امنیت ما را به‌هم بزنید، هرکجا باشید سراغتان می‌آییم واکنش رهبر انصارالله به ادعای ترامپ: او دولت‌های عربی را گاو شیرده می‌بیند تاثیر پیروزی ترامپ بر بازار‌های ایران اعلام شاخص‌های حذف یارانه نقدی | اگر این شرایط را دارید، یارانه شما حذف می‌شود! ورود تاکسی برقی‌های وارداتی به پایتخت واکنش پزشکیان به انتخاب ترامپ: در توسعه روابط خود با دیگر کشور‌ها به هیچ عنوان نگاه بسته و محدودی نخواهیم داشت عملیات نوپو در خیابان سبلان l دستگیری گروگانگیر مسلح و کشف سلاح و مهمات رهبر انقلاب: شهید نصرالله به اسلام عزت داد جزییات فوت محمد جواد تمسکی در کاشان آتش‌سوزی مجتمع بزرگ مسکونی در تهران | نجات ۵۵ نفر از بام و پشت پنجره‌ها وزیر علوم: قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون‌های سراسری اشتباه بود تاج: ۶ دستگاه VAR چینی می‌خریم

علائمِ بلندمدتِ کرونا در یک‌چهارم از زنان باردار

از هر چهار زن باردار یک نفر علائم کروناویروس را برای طولانی مدت تجربه می‌کند. درحالیکه زنان باردار به طور معمول علائم خفیف کروناویروس را تجربه می‌کنند، نتایج یک بررسی نشان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 03
کد خبر: ۶۹۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج یک بررسی نشان می‌دهد: از هر چهار زن باردار یک نفر علائم کروناویروس را برای طولانی مدت تجربه می‌کند. درحالیکه زنان باردار به طور معمول علائم خفیف کروناویروس را تجربه می‌کنند، نتایج یک بررسی نشان می‌دهد این علائم می‌تواند برای دو ماه یا بیشتر در یک نفر از هر چهار زن باردار ادامه پیدا کند.

 

محققان آمریکایی به بررسی اطلاعات ۵۹۴ زن باردار که نتیجه تست کووید-۱۹ آنان مثبت بوده پرداختند. آنان دریافتند ۴۰ درصد از این زنان در هفته چهارم بیماری علائم کروناویروس را داشتند و در ۲۵ درصد از آنان برای مدت هشت هفته یا بیشتر علائم بیماری ادامه داشته است. شایع‌ترین علائم بیماری در میان زنان باردار سرفه، گلودرد، بدن درد و تب بوده و علائم در سه هفته نخست، بیشتر شایع بوده است. میانگین زمان تداوم علائم ۳۷ روز بوده است.


بیشتر افراد حاضر در این مطالعه - حدود ۹۵ درصد - در بیمارستان بستری نشده‌اند. شرکت کنندگان از ۲۲ مارس تا ۱۰ جولای سال جاری در این مطالعه ثبت نام کردند. بیش از نیمی از آنان با فرد مبتلا به کووید-۱۹ در تماس بوده‌اند یا علائمی از بیماری را داشته‌اند. به گزارش شبکه خبری سیان ان، محققان اذعان کردند که یافته‌های آن‌ها ممکن است در مورد جمعیت بیشتر تعمیم پیدا نکند و خاطرنشان کردند که در دسترس بودن، زمان بندی و دقت آزمایش ممکن است نتایج را تحت تأثیر قرار دهد.
منبع: بهداشت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار