سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

چند درصد موارد مبتلا به بیماری کرونا بی علامت هستند؟

رییس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۸۰ درصد موارد مبتلا به بیماری کرونا بی علامت بوده و تنها ۲۰ درصد مبتلایان، علائم دارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر علی منصوری رییس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: با توجه به برودت هوا و پیدایش انواع سرماخوردگی و آنفولانزا و همپوشانی این علائم با بیماری کرونا باید هر فرد آلوده را مبتلا به کرونا در نظر بگیریم مگر آنکه خلاف این امر ثابت شود.

 

وی اظهار داشت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی تنها به معنی استفاده از ماسک نیست، بلکه باید در کنار استفاده از ماسک به شکل صحیح و عدم لمس آن، از حضور در اجتماع و برگزاری مهمانی‌ها و دورهمی‌های مختلف نیز پرهیز کنیم.

 

رییس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک به مردم توصیه کرد: اگر مجبور به حضور در اجتماعات هستند، حداقل فاصله ۲ متری را به همراه زدن ماسک و شستشوی صحیح دست‌ها در نظر داشته باشند.

 

وی در ادامه ضمن اشاره به وجود افراد و مبتلایانی که در منزل قرنطینه هستند، اظهار داشت: این افراد و همراهان آن‌ها باید به شدت و جدیت تمام، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند، چرا که بحث ایزولاسیون در این مورد بسیار جدی و مهم است.

 

دکتر منصوری در پایان افزود: افرادی که به ماندن در منزل و سپری کردن دوران قرنطینه مجبور هستند باید ضمن استفاده از ماسک و رعایت فاصله با همراهان و شستن مکرر دست ها، موضوعاتی نظیر گندزدایی مرتب سرویس‌های بهداشتی و حمام، ایزوله کامل فرد مبتلا در اتاقی جداگانه و ضدعفونی دستگیره‌های درب‌ها و همچنین البسه و وسایل شخصی را نیز جدی گرفته و انجام دهند.
منبع: بهداشت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار