ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

چند درصد موارد مبتلا به بیماری کرونا بی علامت هستند؟

رییس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۸۰ درصد موارد مبتلا به بیماری کرونا بی علامت بوده و تنها ۲۰ درصد مبتلایان، علائم دارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر علی منصوری رییس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: با توجه به برودت هوا و پیدایش انواع سرماخوردگی و آنفولانزا و همپوشانی این علائم با بیماری کرونا باید هر فرد آلوده را مبتلا به کرونا در نظر بگیریم مگر آنکه خلاف این امر ثابت شود.

 

وی اظهار داشت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی تنها به معنی استفاده از ماسک نیست، بلکه باید در کنار استفاده از ماسک به شکل صحیح و عدم لمس آن، از حضور در اجتماع و برگزاری مهمانی‌ها و دورهمی‌های مختلف نیز پرهیز کنیم.

 

رییس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک به مردم توصیه کرد: اگر مجبور به حضور در اجتماعات هستند، حداقل فاصله ۲ متری را به همراه زدن ماسک و شستشوی صحیح دست‌ها در نظر داشته باشند.

 

وی در ادامه ضمن اشاره به وجود افراد و مبتلایانی که در منزل قرنطینه هستند، اظهار داشت: این افراد و همراهان آن‌ها باید به شدت و جدیت تمام، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند، چرا که بحث ایزولاسیون در این مورد بسیار جدی و مهم است.

 

دکتر منصوری در پایان افزود: افرادی که به ماندن در منزل و سپری کردن دوران قرنطینه مجبور هستند باید ضمن استفاده از ماسک و رعایت فاصله با همراهان و شستن مکرر دست ها، موضوعاتی نظیر گندزدایی مرتب سرویس‌های بهداشتی و حمام، ایزوله کامل فرد مبتلا در اتاقی جداگانه و ضدعفونی دستگیره‌های درب‌ها و همچنین البسه و وسایل شخصی را نیز جدی گرفته و انجام دهند.
منبع: بهداشت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار