گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی از عراق به کشور در اولین دادگاه؛ مادورو و همسرش اتهامات آمریکا را رد کردند/ دادگاه بعدی ۲۶ اسفند وضعیت اتباع ایرانی در ونزوئلا کنایه تاریخی عضو دفتر رهبری به توییت ایلان ماسک + عکس مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است

ادعای جدید امریکا درباره زمان انتقام ایران از امریکا

فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران مدعی شد تهران احتمالا تا پیش از تحلیف بایدن دست به انتقام ترور شهید فخری زاده نخواهد زد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 04
کد خبر: ۶۹۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ الیوت آبرامز، فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران در سخنانی مدعی شد بعید است تهران تا پیش از مراسم تحلیف جو بایدن دست به انتقام زند؛ چرا که این مسأله می‌تواند کاهش هرگونه تحریم در آینده را در معرض خطر قرار دهد.

 

الیوت آبرامز، فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران و ونزوئلا در مصاحبه‌ای با خبرگزاری رویترز مدعی شد: تهران نیاز شدیدی به کاهش تحریم‌ها از سوی آمریکا دارد و همین مسأله، نوعی محاسبه کلیدی در تصمیم گیری هایشان به حساب می‌آید؛ به خصوص آنکه جو بایدن امور ریاست جمهوری را از ترامپ در ۲۰ ژانویه تحویل خواهد گرفت.

 

او در این مصاحبه مدعی شد: اگر آن‌ها خواهان کاهش تحریم‌ها هستند، می‌دانند که به نوعی نیازمند ورود به نوعی گفتگو بعد از ۲۰ ژانویه هستند؛ از همین رو باید این را در ذهن داشته باشند که دنبال هرگونه فعالیتی از هم اکنون تا تاریخ ۲۰ ژانویه که کاهش تحریم‌ها را دشوارتر کند، نباشند.

 

خبرگزاری رویترز سپس در ادامه مدعی شد: مقامات ایران اسرائیل را برای کشتن (شهید) فخری زاده سرزنش کرده اند که همین امر چشم انداز تقابلی جدید میان تهران و دشمن دیرینه اش را بالابرده است. این در حالی است که دفتر بنیامین نتانیاهو ازاظهارنظر در خصوص این مسأله خودداری کرده است.

 

گفتنی است عناصر تروریستی عصر جمعه هفتم آذرماه سال جاری با کمین در مسیر خودروی حامل شهید «محسن فخری‌زاده» رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در یک عملیات انتحاری و مسلحانه، دانشمند هسته‌ای کشورمان را به شهادت رساندند.

 

اگرچه هنوز هیچ‌کس عهده دار مسئولیت ترور شهید محسن فخری‌زاده نشده است، اما این اتفاق نظر وجود دارد که این اقدام تروریستی در اتاق فکر مشترک آمریکا- رژیم صهیونیستی تدارک دیده شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار