دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

مهلت خرید سربازی 28 اسفند به پایان می رسد

مهلت مشمولان غایب برای خرید خدمت سربازی و پرداخت جریمه غیبت ۲۸ اسفندماه به پایان می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۶ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 18
کد خبر: ۶۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر ، بر اساس قانون بودجه سال ۹۴، افرادی که بالای ۸ سال غیبت دارند، می‌توانند با پرداخت جریمه از خدمت سربازی معاف شوند.

 

فردا روز پایانی این طرح است و مشمولان وظیفه‌ای که بیش از ۸ سال غیبت دارند، باید نسبت به ثبت نام و پرداخت یک قسط از جریمه خود اقدام کنند.

 

مشمولان سربازی باید تا فردا ثبت نام خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) انجام دهند، چراکه این قانون در سال آینده اجرا نخواهد شد.

گفتنی است؛ مشمولان می‌توانند طی ۱۲ قسط در سال ۹۸ مبالغ جریمه خود را پرداخت کنند.

ارسال نظر