بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد

هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره تزریق واکسن کرونا

سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داد که تولید واکسن کروناویروس به مفهوم ریشه کن شدن بیماری کووید-۱۹ نیست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 05
کد خبر: ۶۹۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (جمعه) هشدار داد: تولید و توزیع واکسن کروناویروس به منظور مقابله با همه گیری بیماری کووید-۱۹ به خودی خود موجب ریشه کن شدن این بیماری مرگبار نمی‌شود.

 

بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت این باور اشتباه است که با تولید و توزیع واکسن، بحران شیوع کروناویروس به اتمام می‌رسد.

 

دکتر "مایکل رایان" رئیس بخش فوریت‌های سازمان جهانی بهداشت در کنفرانس خبری مجازی تاکید کرد: واکسن برابر با صفر شدن بیماری کووید-۱۹ نخواهد بود.

 

وی افزود: با تولید واکسن و اقدام به واکسیناسیون ابزاری مهم و قدرتمند به مجموعه ابزاری که در اختیار ما قرار دارد اضافه می‌شود، اما واکسن‌ها به خودی خود نمی‌توانند موجب ریشه کن شدن بیماری شوند.

 

همچنین "تدروس آدهانوم" دبیر کل سازمان جهانی بهداشت گفته است که پیشرفت‌های بدست آمده در زمینه تولید واکسن امیدبخش است و اکنون می‌توان روزنه امیدی که در انتهای مسیر پیش رو وجود دارد، مشاهده کرد. هرچند این نگرانی وجود دارد که افراد تصور کنند همه گیری بیماری کووید-۱۹ رو به پایان است.

 

وی اظهار کرد: در بسیاری از مناطق شاهد انتقال گسترده ویروس هستیم که موجب شده فشار مضاعفی به بیمارستان‌ها، بخش مراقبت‌های ویژه و کادر درمان وارد شود.

 

به گزارش مدیکال اکسپرس، تاکنون بیش از ۶۶ میلیون نفر در جهان به کروناویروس آلوده شده و بیش از ۱.۵ میلیون نفر از آنان جان خود را از دست داده‌اند.
منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار