دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره تزریق واکسن کرونا

سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داد که تولید واکسن کروناویروس به مفهوم ریشه کن شدن بیماری کووید-۱۹ نیست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 05
کد خبر: ۶۹۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (جمعه) هشدار داد: تولید و توزیع واکسن کروناویروس به منظور مقابله با همه گیری بیماری کووید-۱۹ به خودی خود موجب ریشه کن شدن این بیماری مرگبار نمی‌شود.

 

بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت این باور اشتباه است که با تولید و توزیع واکسن، بحران شیوع کروناویروس به اتمام می‌رسد.

 

دکتر "مایکل رایان" رئیس بخش فوریت‌های سازمان جهانی بهداشت در کنفرانس خبری مجازی تاکید کرد: واکسن برابر با صفر شدن بیماری کووید-۱۹ نخواهد بود.

 

وی افزود: با تولید واکسن و اقدام به واکسیناسیون ابزاری مهم و قدرتمند به مجموعه ابزاری که در اختیار ما قرار دارد اضافه می‌شود، اما واکسن‌ها به خودی خود نمی‌توانند موجب ریشه کن شدن بیماری شوند.

 

همچنین "تدروس آدهانوم" دبیر کل سازمان جهانی بهداشت گفته است که پیشرفت‌های بدست آمده در زمینه تولید واکسن امیدبخش است و اکنون می‌توان روزنه امیدی که در انتهای مسیر پیش رو وجود دارد، مشاهده کرد. هرچند این نگرانی وجود دارد که افراد تصور کنند همه گیری بیماری کووید-۱۹ رو به پایان است.

 

وی اظهار کرد: در بسیاری از مناطق شاهد انتقال گسترده ویروس هستیم که موجب شده فشار مضاعفی به بیمارستان‌ها، بخش مراقبت‌های ویژه و کادر درمان وارد شود.

 

به گزارش مدیکال اکسپرس، تاکنون بیش از ۶۶ میلیون نفر در جهان به کروناویروس آلوده شده و بیش از ۱.۵ میلیون نفر از آنان جان خود را از دست داده‌اند.
منبع: ایسنا

ارسال نظر