هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره تزریق واکسن کرونا-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره تزریق واکسن کرونا

سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داد که تولید واکسن کروناویروس به مفهوم ریشه کن شدن بیماری کووید-۱۹ نیست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 05
کد خبر: ۶۹۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (جمعه) هشدار داد: تولید و توزیع واکسن کروناویروس به منظور مقابله با همه گیری بیماری کووید-۱۹ به خودی خود موجب ریشه کن شدن این بیماری مرگبار نمی‌شود.

 

بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت این باور اشتباه است که با تولید و توزیع واکسن، بحران شیوع کروناویروس به اتمام می‌رسد.

 

دکتر "مایکل رایان" رئیس بخش فوریت‌های سازمان جهانی بهداشت در کنفرانس خبری مجازی تاکید کرد: واکسن برابر با صفر شدن بیماری کووید-۱۹ نخواهد بود.

 

وی افزود: با تولید واکسن و اقدام به واکسیناسیون ابزاری مهم و قدرتمند به مجموعه ابزاری که در اختیار ما قرار دارد اضافه می‌شود، اما واکسن‌ها به خودی خود نمی‌توانند موجب ریشه کن شدن بیماری شوند.

 

همچنین "تدروس آدهانوم" دبیر کل سازمان جهانی بهداشت گفته است که پیشرفت‌های بدست آمده در زمینه تولید واکسن امیدبخش است و اکنون می‌توان روزنه امیدی که در انتهای مسیر پیش رو وجود دارد، مشاهده کرد. هرچند این نگرانی وجود دارد که افراد تصور کنند همه گیری بیماری کووید-۱۹ رو به پایان است.

 

وی اظهار کرد: در بسیاری از مناطق شاهد انتقال گسترده ویروس هستیم که موجب شده فشار مضاعفی به بیمارستان‌ها، بخش مراقبت‌های ویژه و کادر درمان وارد شود.

 

به گزارش مدیکال اکسپرس، تاکنون بیش از ۶۶ میلیون نفر در جهان به کروناویروس آلوده شده و بیش از ۱.۵ میلیون نفر از آنان جان خود را از دست داده‌اند.
منبع: ایسنا

ارسال نظر