اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

تولید تخم مرغ کاهش یافت

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار استان تهران از کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی تولید تخم مرغ به علت کمبود نهاده های مورد نیاز طیور، کیفیت پایین نهاده ها و ضرر مداوم تولیدکنندگان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 06
کد خبر: ۶۹۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناصر نبی پور با بیان اینکه هزینه های تولید تخم مرغ برای تولیدکنندگان بالا رفته است، اظهار کرد: چند هفته گذشته قیمت مصوب نهاده های دامی افزایش یافت.


همچنین قیمت واکسن، دارو و کارتن شانه به طور ساعتی در حال افزایش است و کرایه حمل و نقل نیز ۳۵ درصد افزایش یافته است. با افزایش پارامترهای تولید چطور می توان انتظار داشت قیمت تمام شده محصول نهایی افزایش نیابد؟


وی ادامه داد: قرار بود دولت سویای ۲۷۰۰ تومانی و ذرت ۱۵۰۰ تومانی با قیمت های مصوب به مرغداران تحویل دهد که نه تنها این امر محقق نشد بلکه قیمت مصوب سویا از ۲۷۰۰ تومان به ۳۲۵۰ تومان و ذرت هر کیلو به ۱۷۰۰ تومان افزایش یافت.

 

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار استان تهران تصریح کرد: وقتی مرغدار در هر کیلو تخم مرغ ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ تومان ضرر کند، نگه داشتن مرغ برایش صرفه اقتصادی ندارد و آن را به کشتارگاه می فرستد. به عبارت دیگر شرایط پیش آمده باعث شده گله های مولد به کشتارگاه برود زیرا تولیدکنندگان نمی توانند تخم مرغ هایی که هرکیلو بیش از ۱۵ هزارتومان برایشان تمام شده را با قیمت دستوری ۱۲ هزارتومان از در مرغداری بفروشند.

 

وی اضافه کرد: در حقیقت تولید تخم مرغ حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد افت کرده که ناشی از کمبود نهاده طیور، کیفیت پایین نهاده ها، ضرر تولیدکنندگان و فرستادن مرغ های مولد به کشتارگاه است.

 

به گفته او ابتدای بهار و تابستان روزی چند صد تن صادرات داشتیم اما در حال حاضر صادرات هم نداریم.

 

نبی پور با بیان اینکه اگر کل نهاده ها با قیمت مصوب قبلی تامین شود، هرکیلو تخم مرغ برای مرغداران بیش از ۱۴ هزارتومان و اگر ۷۰ درصد تامین شود بیش از ۱۶ هزارتومان تمام خواهد شد، گفت: این در حالیست که در حال حاضر حتی ۷۰ درصد هم نهاده برای واحدهای مرغداری تامین نمی شود و برخی از واحدهای کوچک حتی نهاده هم دریافت نکرده اند.

 

وی در پایان گفت: اگر دولت مشکل تامین نهاده با قیمت مصوب برای مرغداران را حل نکند و قیمت گذاری نیز منطقی نباشد قطعا در آینده شرایط بدتر خواهد شد./ ایسنا

ارسال نظر