سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد
محمدرضا میرتاج الدینی؛ نماینده مجلس در گفت و گو با راهبرد معاصر یررسی کرد؛

چرا مرحوم زارعی با " برجام " مخالف بود؟

نماینده مردم تبریز در مجلس یازدهم درباره دیدگاه زارعی گفت: ایشان همیشه می گفت که بایستی منافع مردم، منافع جامعه و منافع کشور در این مذاکرات رعایت شود. از تعهداتی که می دهیم به هدف رفع تحریم برسیم و در مذاکرات عجله نکنیم. نباید تعهدات ما نقد و تعهدات آنها نسیه باشد.
محمدرضا میرتاج الدینی؛ نماینده مجلس
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 08
کد خبر: ۶۹۶۵۹

نگاه زارعی بر این بود که نباید برای نسیه مذاکره کنیم

 

محمدرضا میرتاج الدینی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با راهبرد معاصر درباره دیدگاه دکتر زارعی گفت: ایشان شخصیتی انقلابی فعال و مبارز و خدوم و در خط ولایت و رهبری بودند و در مورد برجام نگران بود که امتیازات را از دست ندهیم و دشمن به تعهداتش عمل نکند از این جهت پیشنهادات متعددی داشتند تا جلوی این خوش خیالی را بگیرند.


وی در ادامه تصریح کرد: ایشان بر روی فرمایشات نه گانه رهبری در خصوص قبول برجام تاکید فراوان داشت. در جلسه تصویب بیست دقیقه ای برجام منقلب شده بود چون در متن مشترک توافق به آنچه قبلا در کمیسیون ها گفته شده و توافق شده بود عمل نشد. همه شاهد بودند که با چشمان اشکبار با این موضوع برخورد کرد. نظرش این بود که وقتی برجام را تصویب می کنید شروط محکمی داشته باشید که طرف های مقابل به تعهداتشان عمل کنند همچنین عملا پیش بینی ها و نگرانی هایش را عنوان کرد و متاسفانه این اتفاق افتاد.


او با اشاره به دیدگاه زارعی درباره برجام گفت: ایشان همیشه می گفت ضروری است تا منافع مردم، منافع جامعه و منافع کشور در این مذاکرات رعایت شود. از تعهداتی که می دهیم به هدف رفع تحریم برسیم در مذاکرات عجله نکنیم. تعهدات ما نقد باشد و تعهدات آنها نسیه و مقام معظم رهبری هم بر این موضوع تاکید کرده بود که کل تحریم ها باید رفع شود چون مذاکرات ما برای رفع تحریم ها بود. آقای زارعی می گفت دشمن و طرف های مقابل برجام باید به طور جدی به عمل بر تعهداتش ملزم شود. اصرار مرحوم زارعی به همین دلیل بود که همه چیز را نقد ندهید تا تعهدات آنها نسیه باشد.


میرتاج الدینی در پایان با اشاره به مهمترین ویژگی اخلاقی و رفتاری آقای زارعی اذعان کرد: انسانی مخلص و دلسوز بود که به دنبال پست و مقام نیامده بود و همواره تلاش می کرد در راستای اهداف ملی حرکت کند ولو با دست دیگری و نمی گفت همه چیز در دست من باشد.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار