افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

جریمه خودرو‌های غیرمجاز بعد از ساعت ۲۱+ جزئیات

جریمه خودرو‌های غیرمجاز بعد از ساعت ۲۱+ جزئیات فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تاکید بر ضرورت رعایت ساعات ممنوعه تردد در پایتخت گفت: خودرو‌هایی که از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد در معابر پایتخت تردد می‌کنند جریمه خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 08
کد خبر: ۶۹۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ در حاشیه اجرای پنجمین مرحله از طرح کاشف پلیس آگاهی، درباره ترافیک سنگین معابر پایتخت اظهار کرد:در روز‌های اخیر ما شاهد ترافیک از ساعت ۶ عصر تا حوالی ۹ و ۱۰ شب هستیم که در مقاطعی این ترافیک سنگین نیز می‌شود.

 

وی با بیان این که علاوه بر شیوع کرونا در روز‌های اخیر بارندگی‌ها نیز سبب کاهش استفاده از حمل و نقل عمومی و به طبع آن افزایش استفاده از خودرو‌های شخصی شده است گفت: همین امر نیز موجب افزایش ترافیک شده است، از طرف دیگر بسیاری از شهروندان نیز دقیقا در همان ساعات پایانی و قبل از ساعت ۲۱ از محل کار خود خارج شده و همین امر نیز باعث افزایش ترافیک می‌شود.

 

سردار رحیمی با تاکید بر این که جریمه ساعت ممنوعه تردد در پایتخت همچنان پابرجاست گفت: گرچه در مواقعی و در برخی معابر ترافیک از ساعت ۲۱ تا نزدیک ۲۲ سنگین است، اما شهروندان بدانند که مصوبات ستاد مقابله با کرونالازم الاجرا است و اگر حدفاصل ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد در معابر تردد کنند از سوی دوربین‌ها و ماموران جریمه و اعمال قانون می‌شوند.
منبع:  ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار