عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه تکذیب ادعای جعل اسناد رسمی عراق توسط نفتکش‌های ایرانی پایان مذاکرات ۱۲ ساعته روسیه و آمریکا در ریاض رایزنی «فیدان» و «عراقچی» در مورد تحولات اخیر ترکیه و منطقه

تصویب خروج مشروط نظامی از افغانستان در کنگره آمریکا

کنگره آمریکا با هدف جلوگیری از خروج ناگهانی نظامیان این کشور از افغانستان لایحه‌ای را تصویب کرد که کاهش بیشتر نیروها از ۴۵۰۰ نفر را به گزارش‌دهی و هماهنگی با این نهاد مشروط می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 09
کد خبر: ۶۹۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر مجلس نمایندگان آمریکا بودجه دفاعی 740 میلیارد دلاری این کشور و لایحه خروج مشروط نظامیان این کشور از افغانستان را با 335 رأی موافق در برابر 78 رأی مخالف تصویب کرد.

قانونگذاران آمریکایی در این لایحه برای جلوگیری از خروج "شتاب‌زده" نظامیان آمریکایی از افغانستان، کاهش بیشتر سطح نیروها از این کشور را به گزارش‌دهی پنتاگون و سایر نهادها به کنگره و بررسی شرایط افغانستان مشروط کردند.

این در حالی است که شمار نظامیان آمریکایی مستقر در افغانستان از 13 هزار نفر در آغاز سال 2020 به حدود 4500 نفر در ماه گذشته رسید و چندی پیش نیز سرپرست پنتاگون گفته بود که سطح نیروها در افغانستان تا 25 دی‌ماه 99 به 2500 نفر کاهش خواهد یافت.

 

لایحه کنگره در بودجه نظامی سال 2021 آمریکا این اجازه را می‌دهد که درصورت کاهش بیشتر نیروها، کنگره بودجه را متوقف کند مگر اینکه پنتاگون و سایر آژانس‌های امنیتی در گزارشی جزئیات تاثیر کاهش نیروها بر امنیت ملی آمریکا و سایر مسایل را توضیح دهند.

گفتنی است که ارائه چنین گزارشی پیش از کاهش نیروها به کمتر از 4 هزار نفر و نیز پس از آن، هنگامی که نیروها به کمتر از 2 هزار نفر کاهش یابد، الزامی است.

کنگره آمریکا همچنین تاکید کرد که هرگونه کاهش بیشتر سطح نیروها در افغانستان باید در هماهنگی با متحدان آمریکا و دولت افغانستان صورت گیرد.

«آدام اسمیت» رئیس کمیته دفاعی سنای آمریکا در این باره گفت: آنچه ما درباره افغانستان انجام می‌دهیم این است که رئیس جمهور برای خروج دلیل ارائه کند و ممکن است او چنین نکند. از دیدگاه من ما باید از افغانستان خارج شویم، اما این کار را باید مسئولانه باشد؛ این لایحه اجازه خروج غیرمسئولانه را نمی‌دهد.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار