ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

نقش بانوان در سیاست

نماینده ادوار مجلس درباره نقش بانوان در سیاست توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 10
کد خبر: ۶۹۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ معصومه آقاپور علیشاهی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی درباره حضور خانم‌ها در عرصه سیاست، گفت: متاسفانه شاهد هستیم علیرغم اینکه ۵۰ درصد جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند، اما در مجلس دهم که تازه از نمونه مجلس‌هایی بود که تعداد بانوان آن زیاد بود، تنها ۱۷ خانم در آن حضور داشتند و ۶ درصد مجلس را تشکیل می‌دادند که این آمار بسیار پایین است.

 

او ادامه داد: در مجلس دهم تاکید ما بر این بود که ۳۰ درصد از مدیران کشور باید خانم‌‌ها باشند، اما متاسفانه با تشکیل مجلس یازدهم این موضوع در استان‌ها هم کاهش داشته و با وجود اینکه هنوز روحانی رئیس دولت است، اما متاسفانه این تعداد رو به کاهش است.

 

آقاپور علیشاهی درباره راه حل این موضوع افزود: در ابتدا از بانوان عزیز می‌خواهم که حتما در همه عرصه‌ها شجاعانه و بدون ترس حضور یابند و مطمئن باشند که حضورشان در هر عرصه‌ای می‌تواند موثر باشد؛ توقع داریم که انشالله در انتخابات شورا‌های سال ۱۴۰۰ حضور بانوان در شهر‌های بزرگ و کوچک خیلی پررنگ‌تر شود؛ همچنین از قوه مجریه و قوه قضائیه هم در خواست دارم که بانوان شایسته بتوانند یک بانک اطلاعاتی تشکیل دهند و از وجود این عزیزان استفاده شود.

 

نماینده ادوار مجلس گفت: مطمئن باشید که همبستگی و اتحاد بین زنان و مردان در ایران می‌تواند افق سال ۱۴۰۰ و چشم اندازی سیاسی و اقتصادی کشور را بهتر کند و بدون این پیوستگی؛ کشور شبیه به ماشینی است که فقط با دو چرخ حرکت می‌کند، قاعدتا حرکت چهارچرخ این ماشین باعث می‌شود که این ماشین؛ شتاب سریعی پیدا کرده و سریع‌تر حرکت کند، در درجه اول انتظارمان از همه مسئولان کشور این است که حضور بانوان را در همه عرصه‌ها خیلی بیشتر و در سطح مدیران عالی کشور ببینند.

 

فعال اصلاح طلب بیان کرد: برخی موانع فرهنگی هم در جامعه وجود دارد که دست و پاگیر بوده و باعث می‌شود خانم‌ها به دلیل برخی مسائل خاص نظیر قید و بند‌های خانوادگی حضورشان در عرصه سیاست کم‌تر شود؛ علاوه بر این تبعیض‌هایی هم در عرصه اجرایی وجود دارد که باید حل و فصل شود، برای مثال می‌گویند آقایان نان آور خانه هستند و نیازی نیست خانم‌ها در این سمت حضور داشته باشند، ماموریت نروند و اضافه کار هم نداشته باشند؛ اما به راستی چرا باید جنسیت در پرداخت حقوق و دستمزد در مناصب مسئولیتی و مدیریتی برای خانم‌ها موانع ایجاد کند.

 

او ادامه داد: از سوی دیگر هم باید از خانم‌ها خواست که درباره تعهد و تخصششان همیشه پافشاری کرده و با اقداماتی که انجام می‌دهند خروجی‌هایشان را در بحث مالی، بانکی و سرمایه گذاری و مدیریت به خصوص در سال ۱۴۰۰ پررنگ‌تر ببینیم./ باشگاه خبرنگاران

 

 

نتایج قرعه کشی سایپا امروز پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۹+ اسامی برندگان سایپا با کد پیگیری و کد ملی

 

شرایط جدید فروش اقساطی مدیران خودرو امروز 20 آذر ۹۹/ فروش اقساطی مدیران خوردو با پرداخت ۴۰ درصد مبلغ خودرو

ارسال نظر