بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری

نگرانی مدافعان سلامت از دورهمی های شب یلدا

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: مدافعان سلامت از مردم انتظار دارند از برگزاری دورهمی و مهمانی خانوادگی به ویژه در شب یلدا به طور جدی خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 11
کد خبر: ۷۰۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیما سادات لاری، با اشاره به توصیه‌هایی برای شب یلدا در شرایط شیوع کرونا، اظهار داشت: یکی از نگرانی‌های جدی همکاران ما در وزارت بهداشت در حال حاضر، برگزاری دورهمی ها و شب نشیی ها در شب یلدا است.

وی افزود: با اعمال محدودیت‌های مصوب طی هفته‌های گذشته و همکاری و همراهی خوب مردم با نهادهای متولی در اجرای هر چه مطلوب‌تر محدودیت‌ها، شاهد کاهش جدی در تعداد موارد بستری روزانه و به دنبال آن کاهش موارد مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور بودیم.

لاری تاکید کرد: همکاران ما در مراکز بهداشتی و درمانی ماه است که در جدال سخت و نفس گیر با ویروس کرونا، مشغول خدمت رسانی به بیماران هستند و انتظار مدافعان سلامت کشور از مردم قدرشناس ایران اسلامی این است که با تداوم همکاری مسئولانه خود در عمل به توصیه‌های بهداشتی، از هر گونه اقدام نسبت به برگزاری دورهمی و مهمانی خانوادگی به ویژه در شب یلدا به طور جدی خودداری کنند.

 

مهر

ارسال نظر