هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟ این کلاهبردار فضای مجازی را شناسایی کنید + عکس راهنمای جامع ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۵ وزیر آموزش و پرورش پیگیر تعیین وضعیت نهضتی‌ها

مرگ ۶ دریافت کننده واکسن فایزر/4 نفر با دارو نما و 2 نفر دارو واقعی واکسینه شدند

سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد: از مجموع ۳۸ هزار نفری که در آزمایش‌های واکسن ضد کرونای فایزر شرکت کرده بودند ۶ نفر جان خود را از دست دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 10
کد خبر: ۶۹۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روسیا الیوم، براساس گزارشی که توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده منتشر شده است، ۶ نفر از شرکت کنندگان در مراحل آزمایشات واکسن ویروس کرونا که توسط شرکت آمریکایی "Pfizer" و شرکت آلمانی "Biontech" ساخته شده، جان خود را از دست داده اند.

۴ نفر از این ۶ متوفی دارونما دریافت کرده و دو نفر با داروی واقعی واکسینه شده اند.

یکی از شرکت کنندگان در آزمایشات این واکسن، دچار چاقی و تصلب شرایین شده و ۳ روز پس از مصرف اولین دوز دارو فوت کرده است، داوطلب دوم نیز ۶۰ روز پس از دریافت دوز دوم دچار حمله قلبی شد.

در میان شرکت کنندگان واکسن دارونما، دو نفر در اثر حمله قلبی و سکته مغزی جان خود را از دست دادند، علت مرگ دو نفر دیگر در دست بررسی است.

از میان ۶ جان باخته، ۳ نفر بالای ۵۵ سال داشتند و در کل حدود ۳۸۰۰۰ نفر بالای ۱۶ سال در آزمایشات شرکت کردند.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده پیش از این اثر واکسن "Pfizer" و "Biontech" را تأیید کرده و در اسناد گفته شده بود که این دارو سطح ایمنی کافی را نشان می‌دهد و استفاده از آن در شرایط اضطراری هیچ مانعی ندارد.

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار